Vtiger Marketing- en sales automation voor Tricorp aan Dynamics/AX

OP zoek naar een overzichtelijk systeem om gegevens op te slaan is Tricorp bij Vtiger CRM uitgekomen.

Efficiënt gegevens vastleggen

Tricorp is een producent en groothandel van bedrijfskleding. Relaties onderhouden is dan ook iets waar zij op focussen. Ze waren op zoek naar een manier om overzichtelijk informatie te verzamelen. Hierbij was wel de voorwaarde dat het de verkopers van Tricorp niet te veel tijd mocht kosten om die informatie vast te leggen.

Van losse bestanden naar één systeem

Er werd door Tricorp eerst gewerkt met losse systemen en lijstjes. Dat brengt de nodige risico`s met zich mee. Stukken raken zoek of staat juist dubbel genoteerd. De overstap naar Vtiger CRM moet dat oplossen.

In een workshop is de werking van Vtiger CRM toegelicht. Daarnaast is de werkwijze besproken en zo de inrichting van Vtiger bepaald.

Snel informatie delen

Alle informatie over prospects en dealers wordt vastgelegd op één locatie. De informatie kan met elkaar worden gedeeld, het werk kan makkelijker worden geprioriteerd en gepland. De losse spreadsheets zijn verleden tijd en het risico op verlies van belangrijke gegevens is drastisch verkleind.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.