X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Bedrijfsprofiel van Vicus eBusiness Solutions BV

Specialist in klantgerichte processen

Vanadiumweg 22

Steeds meer organisaties kiezen voor de CRM- en e-commerce-oplossingen van Vicus.

Vicus is dé expert in implementatie en integratie van Customer Relationship Management (CRM) en e-commerce oplossingen. Oftewel: wij zijn deskundig op het gebied van ICT die draait om klanten.

Vicus adviseert bij het kiezen van de juiste software, integreert deze met bestaande ICT-systemen en zorgt ervoor dat al jouw klantgerichte processen vlekkeloos verlopen. Als geen ander verbindt Vicus technologie, kennis en ervaring. Hiermee ondersteunen we het succes van jouw organisatie.

Onze visie: Vicus adviseert open source software

Wij adviseren open source software, omdat we ervan overtuigd zijn dat je met de vrijheid en flexibiliteit van open source technologie het meeste rendement uit jouw ICT-systemen haalt. Open source betekent niet hetzelfde als gratis. Volgens ons betekent open source vrijheid. Software die ontwikkeld en voortdurend verbeterd wordt dankzij de kracht van een community. Software die vrijheid biedt deze aan te passen aan veranderende behoeften en doelstellingen.

Wanneer je kiest voor open source ben je niet afhankelijk van een dealer, licenties of upgrades. Je bepaalt wanneer je wilt investeren. Dankzij deze flexibiliteit biedt de keuze voor open source vaak behoorlijke kostenvoordelen. Je krijgt een ‘best-of-breed’ oplossing die bij je past, nu en in de toekomst. Dat vinden we belangrijk, omdat wij als ondernemers begrijpen dat iedere investering zich moet terugverdienen.

Bij Vicus zijn we uitstekend in staat ons in te leven in jouw huidige budget, maar ook in jouw toekomstige ambities en doelstellingen. Zo maken we een kosteneffectieve oplossing voor nu en in de toekomst.

Onze aanpak: voor succes is meer nodig dan alleen de juiste software

Slimme ICT helpt jou en jouw medewerkers hun werk beter te doen, de processen in jouw bedrijf beter te beheersen en kortom betere resultaten te behalen. Vicus begrijpt jouw bedrijfsprocessen en adviseert daarom niet alleen welke software bij jouw organisatie past. Vicus zorgt er daarnaast voor dat deze software perfect in jouw organisatie wordt ingebed. Zodat jouw ICT-systeem voor je gaat werken en meetbaar meer en betere klanten, meer omzet, samengevat meer succes oplevert.

Samen brengen we jouw behoeftes en doelstellingen in kaart. Waar zijn er voor jou kansen om jouw klanten beter van dienst te zijn? Wat zijn de knelpunten in jouw processen en jouw ICT-systeem? Hoe kun je tijd besparen? Zo verbinden we onze kennis, ervaring en technologie met jouw organisatie.

Ons netwerk: de kracht van synergie

Vicus gelooft in samenwerken, in de kracht van samen delen en groeien. We hebben een sterk netwerk van softwareontwikkelaars, softwareleveranciers, partners en bijvoorbeeld internetmarketeers en webbureaus. Samen realiseren we werkende systemen met als resultaat: tevreden klanten!

Professioneel team

Professioneel team - Wilt u ervaren wie er bij Vicus werken? De medewerkers werken met Open Source software zowel voor MKB, overheid en corporate organsiaties.

Visie e-business

Visie e-business - U kunt op ons rekenen, net als de krijgslieden uit het Romeinse leger rekenden op - eigenlijk niet functioneerden zonder - de vaklui uit de vicus! (nederzetting vlak bij het kamp)

Duurzaam Ondernemen

Duurzaam Ondernemen - Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MvO) is een hot item in het bedrijfsleven en ongetwijfeld een van de uitdagingen voor de toekomst. MKB-ers spelen een prominente rol in de samenleving. vicus eBusiness Solutions draagt ook hierin haar steentje bij.

Klanten

Klanten - Vicus realiseert integrale e-commerce en crm-systemen voor uitlopende klanten in vele branches.

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Bedrijfsprofiel van Vicus

Luuk Roovers, Directeur / consultant