Smart2school koppelt WooCommerce webshop aan Vtiger CRM

Vicus realiseerde de koppeling tussen Vtiger CRM en WooCommerce.

Koppeling

De webshop smart2school had een koppeling nodig tussen hun Woocommerce webshop en Vtiger CRM systeem. Deze koppeling zorgt voor de synchronisatie van artikelen, weborders en klanten (debiteuren) tussen WooCommerce en Vtiger CRM.

Maatwerk

Vicus realiseerde de koppeling tussen Vtiger CRM en WooCommerce. Vicus heeft al 16 jaar de beste software om je CRM-systeem of webshop naadloos te koppelen. De VOSBA e-solutions middleware zorgt voor stabiele koppelingen tussen webshops, CRM-systemen en backoffice-systemen.

Vicus heeft ook maatwerk geleverd in zowel WordPress als Vtiger CRM. Zo werd het mogelijk om producten met de daaraan gekoppelde verzekering via de webshop te verkopen. Daarnaast maakte het mogelijk om het in Vtiger CRM op te slaan als verkooporder, asset en verzekeringspolis.

Iedere school het eigen assortiment

Met de koppeling tussen Vtiger CRM en WooCommerce kan Smart2school haar producten en verzekeringen verkopen. Binnen WooCommerce is per school een webpagina ingericht waar studenten het specifiek op de betreffende school afgestemde assortiment kan aanschaffen.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.