Vtiger CRM aan King voor MS Vision

Vicus implementeerde vtiger crm met koppeling aan King binnen MS Vision. Daarnaast gaat ze werken volgens het prijswinnende JourneyFunnel model van Vicus.

Vicus installeerde de Vtiger CRM-omgeving en koppelde is samenwerking met King-dealer MCC aan King. In een workshop is de gehele werking van het systeem doorgenomen en zijn de mogelijkheden van vtiger doorgesproken en zijn de configuratie instellingen vastgesteld. Vicus heeft vervolgens Vtiger en de koppeling met King verder geconfigureerd.

In een vervolgworkshop is et het salesteam dieper ingegaan op het JourneyFunnel model en hoe dat past in de praktijk van MS Vision. Vervolgens heeft Vicus het crm ingericht volgens het JourneyFunnel model en de specifieke situatie van MS Vision.

Binnenkort gaan we nog het marketingteam inwijden in het JourneyFunnel-model zodat de verkopers en marketeers van MS Vision intensiever kunnen samenwerken dat zich zal vertalen in betere MQL (Marketing Qualified Leads) en MQL/SQL (Sales Qualified Leads) conversie.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.