Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vtiger CRM aan King voor MS Vision

Klantcases in je mailbox?

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen

Vicus implementeerde vtiger crm met koppeling aan King binnen MS Vision. Daarnaast gaat ze werken volgens het prijswinnende JourneyFunnel model van Vicus.

ms-vision-tv-weg_foto

Vicus installeerde de Vtiger CRM-omgeving en koppelde is samenwerking met King-dealer MCC aan King. In een workshop is de gehele werking van het systeem doorgenomen en zijn de mogelijkheden van vtiger doorgesproken en zijn de configuratie instellingen vastgesteld. Vicus heeft vervolgens Vtiger en de koppeling met King verder geconfigureerd.

In een vervolgworkshop is et het salesteam dieper ingegaan op het JourneyFunnel model en hoe dat past in de praktijk van MS Vision. Vervolgens heeft Vicus het crm ingericht volgens het JourneyFunnel model en de specifieke situatie van MS Vision.

Binnenkort gaan we nog het marketingteam inwijden in het JourneyFunnel-model zodat de verkopers en marketeers van MS Vision intensiever kunnen samenwerken dat zich zal vertalen in betere MQL (Marketing Qualified Leads) en MQL/SQL (Sales Qualified Leads) conversie.