Vtiger CRM biedt ondersteuning voor ReRa Solutions B.V.

Vtiger CRM maakt het makkelijker voor ReRa Solutions B.V. om gegevens in te zien en te beheren.

Aan de slag met Vtiger CRM

ReRa Solutions B.V. is een onderneming gespecialiseerd in werken met zonnecellen. Zij ontwikkelen hiervoor speciale software. Sinds 2016 werkt ReRa Solutions B.V. met Vtiger CRM. Dit is de Open Source Community Editie. Vicus heeft dit voor Rera Solutions B.V. geïnstalleerd. Vtiger is uitermate geschikt voor het bijhouden van klantprofielen en ondersteunt bij de marketing.

Installeren en aan de slag

De klantprofielen en bijbehorende gegevens die ReRA Solutions wil bewaren zijn overzichtelijk op te vragen in Vtiger. Ook geeft het ondersteuning tijdens verkoop en marketing.

Naast de standaard functionaliteiten heeft ReRa Solutions B.V. er voor gekozen om een extra module aan te schaffen. Dit is de PDF maker module. Deze module maakt het mogelijk dat u diverse documenten in PDF formaat kunt genereren. Denk aan offertes, facturen en orderbevestigingen. Deze documenten worden samengesteld uit de gegevens die in Vtiger beschikbaar zijn.

Voordelen

Vicus verzorgt ook de hosting. Dagelijks wordt een back-up gemaakt van de server om gegevens veilig te bewaren.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.