CAD2M optimaliseert haar klantenservice

Vicus heeft voor CAD2M haar klantenservice mogen verbeteren.

Klantenservice mag beter

CAD2M had te maken met een groei in opdrachten en medewerkers. De bestaande werkprocessen konden deze groei niet goed bijhouden. Vicus heeft voor de financiële administratie en het relatiebeheer van CAD2M diverse verbeteringen doorgevoerd. Nu was het nodig om de klantenservice te optimaliseren. Vicus had al eerder Vtiger CRM mogen implementeren. Dit CRM systeem is eenvoudig uit te breiden en groeit met je mee.

Beter en makkelijker met klantportaal en tickets

Om een optimaal werkende klantenservice te realiseren heeft Vicus het Vtiger klantportaal geïmplementeerd. Deze functionaliteit binnen Vtiger CRM biedt diverse voordelen. Het biedt de klanten van CAD2M een beveiligde toegang tot het klantportaal. Wij zorgen er ook voor dat het uiterlijk past bij de rest van CAD2M.

Het ticketmanagement biedt inzicht in issues per klant, product en per supportmedewerker. De klanten van CAD2M ontvangen automatische updates over de status van hun ticket. CAD2M kan haar klanten dus goed informeren, zonder dat het teveel tijd kost.

Efficiënt en transparant

De klanten van CAD2M kunnen nu wanneer het hen uitkomt problemen melden. Daarnaast kunnen zij ook altijd de status van de gemelde problemen raadplegen in een veilige omgeving.

Voor CAD2M houdt het in dat het makkelijker is om retouren en klachten af te handelen. Daarnaast is het ook mogelijk om antwoorden op veel gestelde vragen te publiceren. Voor CAD2M scheelt dit in de kosten door onder andere de tijdsbesparing die het oplevert.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.