Ombouwen Zen Cart naar Magento 2 webshop voor Annies Heilzame Kruiden

Vicus bouwde de bestaande Zen Cart webshop om naar een multishop op basis van Magento 2. Op korte termijn zullen aanvullende webshops worden toegevoegd.

 

 

Stijgend succes

Annie’s Heilzame Kruiden is een groeiend ambachtelijk bedrijf dat zelf kruiden producten voor persoonlijke verzorging en geneeskrachtig gebruik produceert. Annie's Heilzame Kruiden zijn al jaren online verkrijgbaar. In 2012 is de behoefte ontstaan om de webwinkel te professionaliseren. Klantprocessen moesten verbeteren en de uitstraling was aan een update toe. Daarnaast kon het oude mijnwebwinkel platform de groei niet voldoende bijhouden.

In eerste instantie heeft Vicus de webshop omgezet van een mijnwebwinkel platform naar de Zen Cart omgeving. Vicus heeft van 2004 tot 2017 Zen Cart ondersteund. Sinds 2007 bouwen wij webshops in Magento. Reden voor bestaande tevreden klanten om aan Vicus te vragen de omzetting van de webshop van het Zen Cart platform naar een Magento platform uit te voeren.

Optimaal gebruik

In 2019 is besloten de webshop om te zetten naar Magento 2. Zodoende is de webshop toekomstbestendig omdat de mogelijkheden met Magento 2 enorm zijn. Dat past helemaal in het plaatje van Annies Heilzame Kruiden. Om er voor te zorgen dat het Magento 2 systeem optimaal gebruikt kan worden is er gekozen om bij ons de Magento 2 training te volgen. Wij leggen dan de software uit en uiteraard is er ruimte om vragen te stellen.

Toekomstbestendig

Annies Heilzame Kruiden is met de overstap naar Magento 2 klaar voor de toekomst. Magento 2 biedt voldoende mogelijkheden om de geplande groei bij te houden. En dankzij de investering om de training te volgen weten bij Vicus zeker dat ze het maximale uit het systeem kunnen halen.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.