Magento en CRM E-Commerce Specialist

Ombouwen Zen Cart naar Magento 2 webshop voor Annies Heilzame Kruiden

Klantcases in je mailbox?

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen

Vicus bouwde de bestaande Zen Cart webshop om naar een multishop op basis van Magento 2. Op korte termijn zullen aanvullende webshops worden toegevoegd.

Annies-Heilzame-Kruiden-18-home_screenshot

Vicus heeft van 2004 tot 2017 Zen Cart ondersteund. Sinds 2007 bouwen wij webshops in Magento. Reden voor bestaande tevreden klanten om aan Vicus te vragen de omzetting van de webshop van het Zen Cart platform naar een Magento platform uit te voeren.

Annie’s Heilzame Kruiden zijn al jaren online verkrijgbaar. Door het stijgend succes was al in 2012 behoefte ontstaan aan een professionelere webwinkel.  In 2012 is de webshop van Annie’s Heilzame Kruiden, die draaide bij mijnwebwinkel, samen met Vicus omgebouwd naar een nieuwe webwinkel op basis van Zen Cart. Naast een professioneler uitstraling werden ook de klantprocessen worden verbeterd zodat de groei kan doorzetten. Annie’s Heilzame Kruiden is een groeiend ambachtelijk bedrijf dat zelf kruiden producten voor persoonlijke verzorging en geneeskrachtig gebruik produceert.

Vicus is gespecialiseerd in het implementeren van e-commerce en klantgerelateerde processen.

In 2019 is besloten de webshop om te zetten naar Magento 2. Vicus heeft meerdere Zen Cart shops omgezet naar Magento. Daarnaast heeft Vicus inmiddels ruim 10 jaar ervaring met Magento. Dus ook op dat vlak alle reden om deze klus bij Vicus neer te leggen.

 

Annies-Heilzame-Kruiden-18-home_screenshot
Simply-Herbs-Homepage
Annies-Heilzame-Kruiden-18-categorie-Verzorging_screenshot