Vtiger CRM onderhoud voor Wazda IT

Vicus geeft Vtiger CRM van Wazda een flinke update.

Een goed begin

Wazda IT gebruikt al jaren Vtiger CRM, geïnstalleerd op een eigen server. Inmiddels waren ze toe aan professionele support vanuit Vicus. Vicus startte met een assessment gevolgd door opschoning en verbetering van de configuratie van Vtiger CRM en de interne server. Een frisse start!

Up to date

Vicus heeft de update van Vtiger Open Source van versie 6.3 naar 7.3 uitgevoerd. Wij hebben dit stap voor stap gedaan en tussendoor de functionaliteiten getest. Vicus heeft ook steeds een backup gemaakt. Zo is er altijd data om op terug te vallen. Vanwege de update was het voor Wazda enige tijd niet mogelijk om het systeem te gebruiken. Door een heldere planning te maken en goed af te stemmen, heeft dit geen problemen opgeleverd.

Na het uitvoeren van iedere stap is Wazda geïnformeerd. Vicus heeft de algemene zaken getest. Wazda heeft alle voor haar belangrijke functionaliteiten getest. Onze klanten doen dat zelf zodat ze direct kennis kunnen maken met de mogelijkheden.

Resultaat

Deze upgrade heeft voor veel verbeteringen en stabiliteit gezorgd. Het geeft onder andere een verbeterde compatibiliteit voor PHP 7.3 en latere versies van PHP. Het heeft ook de toegankelijkheid vanuit mobiele browsers is verbeterd. Daarnaast is door deze update de code overal opgeschoond. De aanpassingen die genoemd zijn, zijn slechts een kleine greep uit de vooruitgang die de update heeft gebracht.

Dienst(en)

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.