Magento en CRM E-Commerce Specialist

CRM-implementatie bij Frisian Motors met WooCommerce koppeling

Klantcases in je mailbox?

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen

Voor Frisian Motors implementeerde Vicus het topklasse vtiger CRM systeem inclusief koppeling met de WooCommerce meertalige webshop.

Frisian-Motors-pand_foto

Voor Frisian Motors implementeerde de Nederlandse vtiger specialist, Vicus eBusiness Solutions uit Amersfoort het topklasse vtiger CRM systeem. Na het installeren van vtiger CRM werd een crm-workshop gehouden om het crm-systeem optimaal aan te sluiten bij de bedrijfsprocessen van het autobedrijf Frisian Motors. Vicus trainde de crm-gebruikers, verzorgde de configuratie en installeerde diverse modules, waaronder de PDF-maker.

Per product kent Frisian Motors een aantal accessoires en gereedschappen en losse (vervangings)onderdelen. Frisian werkt met eindgebruikers en dealers, daarnaast als ze via dealer verkopen willen ze graag alsnog de eindgebruiker kennen. Voor klantenservice en garantie is het gewenst om voertuighistorie op te bouwen, daarvoor worden de vtiger CRM tickets gebruikt. Vanuit het CRM wordt het nu mogelijk om de historie te volgen van individuele voertuigen, aantal reparaties en soort reparatie.