CRM-implementatie bij Frisian Motors met WooCommerce koppeling

Voor Frisian Motors implementeerde Vicus het Vtiger CRM systeem. Daarnaast hebben wij een koppeling met de WooCommerce meertalige webshop gerealiseerd.

Op zoek naar een CRM systeem

Frisian Motors was op zoek naar een betrouwbaar CRM systeem en heeft via Vicus kennis kunnen maken met Vtiger CRM. Wij hebben al ruim 17 jaar ervaring met Vtiger en het implementeren van dit CRM systeem. Voor Frisian Motors een betrouwbare partner!

Workshops

Vicus heeft Vtiger CRM geïmplementeerd bij Frisian Motors. Wij hebben de volledige installatie mogen verzorgen. Verder is Vtiger geoptimaliseerd door het toevoegen van modules, waaronder de PDF-maker. Zo kunnen de beste templates gemaakt worden die passen bij Frisian Motors.

Voor Frisian Motors implementeerde Vicus ook de koppeling tussen de WooCommerce meertalige webshop en Vtiger CRM. Dit maakt een aantal handmatige handelingen overbodig. Onder andere artikelen die in Vtiger CRM zijn opgenomen worden gesynchroniseerd naar de WooCommerce webshop.

Na de installaties heeft Vicus een workshop georganiseerd. Dit had als reden om medewerkers alle nodige kennis op te laten doen om succesvol aan de slag te laten gaan. Daarnaast kon zo gekeken worden hoe Vtiger het meest optimaal ingesteld kon worden.

Historie opbouwen

Voor een goede klantenservice en garantie is het belangrijk om een goede voertuighistorie op te bouwen. Vanuit het CRM wordt het nu mogelijk om de historie te volgen van individuele voertuigen, aantal reparaties en soort reparatie. Daar wordt het Vtiger ticketsysteem voor gebruikt. Door de koppeling tussen WooCommerce en Vtiger is handmatig werk vervangen door automatisering. Dat bespaart Frisian Motors kostbare tijd en is minder foutgevoelig.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.