Magento 2 koppeling met King voor Kondor Hair

Vicus realiseerde voor Kondor Hair de koppeling tussen hun King Business Software en de Magento 2 webshop.

Koppeling maken

Kondor Hair is een bedrijf gespecialiseerd in onder andere haarwerken en haaraanvullingen met bijbehorende webshops. In totaal hebben zij drie webshops. Een andere partij heeft de upgrade van Magento 1 naar Magento 2 mogen verzorgen. Vicus was nodig om de koppeling tussen de nieuwe Magento 2 webshops en King te realiseren.

In 2013 koppelde Vicus al de Magento 1 multishop (de drie webshops) omgeving aan de King software van Kondor Hair. Op dit platform konden bezoekers toen ook als gast bestellen. Dit houdt in dat een klant van Kondor Hair geen account hoeft aan te maken om te kunnen bestellen. Voorheen was dat niet mogelijk.

Gemak van automatisering

Vicus realiseerde de koppeling tussen de Magento 2 webshop van Kondor Hair en King business software. Hierbij wordt de vernieuwde Magento 2 VOSBA adapter van Vicus gebruikt. Via de koppeling van Vicus worden artikelen van King naar de webshop overgebracht inclusief omschrijving, attributen en voorraad. Debiteuren worden tussen King en de webshop synchroon gehouden. Weborders worden naar King doorgestuurd voor verdere verwerking.

Succesvolle samenwerking

In samenwerking met de andere partners van Kondor Hair is de Magento 2 webshop succesvol gekoppeld aan King Business Software. Vicus heeft met deze koppeling Kondor Hair een hoop werk uit handen genomen. Gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden, waarna het synchroniseert via de koppeling. Dit scheelt kostbare tijd.

Vicus heeft ervaring met het koppelen tussen Magento en King vanaf 2009. Dat maakt ons een betrouwbare partner in het uitbreiden van de mogelijkheden van uw webshop.

Dienst(en)

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.