Magento en CRM E-Commerce Specialist

IE Systems upgrade Vtiger 6.4 naar 7.1

Vicus heeft het hele Vtiger CRM opgezet en ingericht, zodat het goed in gebruik kon worden genomen met alle functies die IE Systems nodig had. Naar een succesvolle installatie en inrichting van Vtiger 6.1 was het nu ook tijd om het Vtiger CRM te upgraden naar Vtiger 7.1.

Vtiger CRM is online software die door meer dan 300.000 bedrijven gebruikt wordt om hun bedrijfsprocessen te automatiseren. Vtiger CRM helpt ook om je marketing en klantenservice te verbeteren.

Vicus heeft het Vtiger CRM van IE Systems geüpgraded met de nieuwste versie van het Vtiger CRM. Deze nieuwe versie 7.1 bevat veel verbeteringen en bugfixes in het CRM-systeem. Hierdoor is het CRM meer gebruiksvriendelijk geworden en heeft ook de nieuwste functies en security updates die in deze Open-Source release zijn vrijgegeven.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.