IE Systems upgrade Vtiger 6.4 naar 7.1

Voor IE Systems was het nu tijd om het Vtiger CRM te upgraden naar Vtiger 7.1.

Update Vtiger CRM

IE Systems is al sinds 2016 klant bij Vicus. Wij hebben voor hen Vtiger CRM geïnstalleerd en ingericht. Alle functies die IE systems nodig heeft zijn te vinden in dit CRM systeem. Na verloop van tijd bleek het noodzakelijk om Vtiger CRM grondig bij te werken. Er moest een upgrade plaat gaan vinden om van versie 6.1 naar 7.1 te gaan. Ook hiervoor ben je bij Vicus aan het juiste adres.

Up to date en veilig werken

Vicus heeft het Vtiger CRM van IE Systems geüpgraded met de nieuwste versie van het Vtiger CRM. Deze nieuwe versie 7.1 bevat onder andere bugfixes die het werken nog makkelijker maken. Hierdoor is het CRM meer gebruiksvriendelijk geworden en heeft ook de nieuwste functies die in deze Open-Source release zijn vrijgegeven. Daarnaast heeft het ook belangrijke security updates gekregen, wat de veiligheid van de gegevens in Vtiger CRm garandeert.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.