Bridgebond gunt beheer Magento 2 webshop aan Vicus

Vicus helpt de Bridgebond waar nodig bij het beheer van de webshop in Magento 2.

Magento 2 webshop beheren

Deze organisatie heeft een website met webshop gespecialiseerd in bridge. Alles wat je nodig hebt om dit spel te spelen kun je vinden in de uitgebreide webshop. De webshop draait op het Magento 2 platform. Voor het beheer van deze webshop is de Bridgebond uitgekomen bij Vicus. Met jarenlange ervaring is Vicus een betrouwbare Magento partner.

Ondersteuning op verzoek

Vicus heeft deze webshop niet zelf gebouwd. Dat vorm geen obstakel. Wel doen we eerst een vooronderzoek. Dit doen wij door middel van een uitgebreide intake. Aan de hand van deze inventarisatie wordt er een planning gemaakt.

In dit geval doet Vicus niet de hosting maar is ondersteuning bij het beheren van de Magento 2 webshop wel gewenst. Wij hebben dan het Vicus Servicedesk abonnement. Via de servicedesk kan er dagelijks telefonisch en via mail contact opgenomen worden met ons.

Resultaat

NBB Services B.V. heeft voor haar in bridge gespecialiseerde webshop een betrouwbare partner. De veiligheid is gegarandeerd en het systeem is up to date. Met alle opgedane kennis en ervaring is Vicus een goede partner om de toekomst mee in te gaan.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.