Hoe kunnen we helpen?

Inhoud

Module Inkooporders in Vtiger CRM

Je bent hier:

Vtiger CRM biedt een aantal functies ter ondersteuning van het Ordermanagement. Zowel voor inkoop- als verkooporders worden ondersteund.

Stroomlijn organisatiebreed de inkoop- en fulfillmentprocessen met de geïntegreerde benadering binnen vtiger CRM

  • Traceer openstaande orders via de orderlijst
  • Koop Producten van de beschikbare Leveranciers / fabrikanten / resellers lijst in vtiger CRM
  • Pas velden in de Inkooporders (Purchase Order (PO)) en de Verkooporders (Sales Order (SO)) aan aan jouw eigen bedrijfsprocessen.
  • Vermijd dubbel werk door gebruik te maken van de opgeslagen factuuradressen en verzendadressen van de klant of leverancier tijdens het maken van bestellingen.
  • Voeg orderregels toe en laat vtiger automatisch subtotaal, belastingen, correcties en het totaal bedrag doorrekenen.
  • Rapporteer periodiek de voorraadpositie aan betrokken partijen in jouw organisatie, zodat de voorraad altijd toereikend is om de uitstaande bestellingen uit te leveren

Factuur aanmaken vanuit een order

Maak een Factuur met een enkele muisklik zodra de Verkooporders zijn geaccepteerd.

Abonnementen Recurring invoicing (herhaald factureren)

Een extra handige feature is de recurring invoicing (herhaald factureren). Met name van belang bij abonnementen. Op een zelf te bepalen frequentie worden dan automatisch nieuwe facturen gemaakt.

PDF Maker (add-on)

Maak met behulp van PDF Maker een printer-vriendelijke inkoop-of verkooporder en stuur deze naar de Leveranciers / klanten via de ingebouwde e-mail service.

Magazijnbeheer (add-on)

Beheer de up-to-date voorraadpositie door een naadloze integratie tussen de orderverwerking en de beschikbare voorraad in jouw magazijn. Standaard zijn de mogelijkheden van vtiger beperkt. Met de add-on Magazijnbeheer breidt je de mogelijkheden van vtiger CRM fors uit. Dan komen in eens voorraad inslag, – uitslag, beheer van meerdere magazijnen en deelleveringen in beeld.