Hoe kunnen we helpen?

Inhoud

Kalender en activiteiten in Vtiger CRM

Je bent hier:

Vtiger CRM bevat een agenda waarin je al jouw werkzaamheden kunt vastleggen. Naast taken kun je bijvoorbeeld ook events, vrije dagen, verjaardagen van klanten, afspraken met klanten in deze agenda registreren. De meeste soorten entiteiten waar een standaard datum in is opgenomen kunnen in de Agenda zichtbaar worden gemaakt.

Vtiger Handleiding - Kalender en activiteiten

Vtiger Agenda

Relateren met Contacten, Leads en/of Accounts

Afspraken die je in je agenda zet kun je relateren met het gewenste Contact, Lead of Account in vtiger CRM.

Delen van agenda’s

Je kunt jouw agenda’s delen met collega’s. Delen van agenda’s zorgt ervoor dat anderen inzicht hebben in jouw tijdsplanning en makkelijker een afspraak kunnen plannen indien nodig.

In combinatie met opleidingssysteem

Daarnaast bieden we het Vicus opleidingssysteem aan. In dit opleidingssysteem worden lessen in de agenda gepland zodra deze de status definitief hebben. Ook is het mogelijk vanuit bijvoorbeeld een verkooporder taken (todo’s) toe te kennen aan interne medewerkers.

Herninneringen

Elke gebruiker kan een herinneringsfunctie activeren voor activiteiten door een herinneringsinterval in te stellen in ‘Mijn Voorkeuren’. Als het herinneringsinterval geactiveerd wordt dan zal elke keer dat een activiteit actueel is een een pop-up-venster worden weergegeven. Het pop-up-venster toont de tijd, status en onderwerp van desbetreffende activiteit.
Sommige gebruikers maken ook een slimme rapportage. Ze ontvangen dan wekelijks of dagelijks een overzicht van de geplande afspraken.

Handige pop-ups

Het pop-up venster biedt de optie om de activiteit uit te stellen of het bericht te sluiten. Als het bericht wordt uitgesteld zal de boodschap na de volgende herinneringsinterval weer naar boven komen totdat het wordt gesloten.