Hoe kunnen we helpen?

Inhoud

Module Documentbeheer in Vtiger CRM

Je bent hier:

Vtiger CRM bevat standaard al een documentmodule waarin je documenten kunt opslaan en terugvinden. Ook bevat de module de mogelijkheid om versies van documenten op te slaan.

Als je jouw documentbeheer nog beter wilt inrichten kan Vicus middels het slim inregelen van velden, werkstromen, statussen, rechten en rollen zelfs goedkeuringsprocessen (voor bijvoorbeeld subsidietrajecten en/of projecten) voor je inrichten.

Koppel documenten handmatig (add-on)

Na upload van een document kan het document met deze add-on handmatig worden gelinkt aan Account, Contact, Kans, Lead of Project.

Koppel documenten onderling (add-on)

De standaard vtiger functies staan niet toe om documenten onderling aan elkaar te koppelen. Met de DMS add on van Vicus kun je een document handmatig linken aan een of meerdere andere documenten.

Bulk upload (add-on)

Via deze module kun je snel meerdere documenten met drag-en-drop toevoegen aan een specifieke kaart (bv Verkoopkans of Project).

AVG / GDPR compliant

Met een paar simpele ingrepen kun je je documentbeheer compliant maken. Met een combinatie van de juiste (vervaldatum)velden, documenttype, werkstroom en custom functie kun je automatisch documenten markeren als verouderd en eventueel zelfs automatisch laten verwijderen. Als je dit niet zelf kunt inrichten dan helpt de Vicus servicedesk je graag.