Configuratie en instellingen in Vtiger CRM

Je bent hier:

Controleer of basisinstellingen goed staan. De instellingen kun je alleen bereiken als je rechten als beheerder hebt.  Je ziet dan een tandwieltje rechtsboven. Klik daarop en kies dan voor de optie ‘crm instellingen’.

Controleer in elk geval de volgende onderdelen:

• Bedrijfsgegevens
  • BTW instellingen
  • Standaard landinstelling
  • Tijdzone
  • Taakplanner
  • Uitgaande E-mailserver

Agenda-instellingen

Belangrijk voor het onderling delen van jouw agenda en voor jouw gemak (door standaarden in te stellen hoef je minder te klikken bij het aanmaken van een afspraak).

Valuta-configuratie

Deze instellingen moeten bij iedereen in het systeem gelijk zijn. Voor Nederland adviseren wij om decimalen te scheiden met een komma, en duizendtallen niet te scheiden.

Aanpassing BTW tarief per 1 januari 2019

Per 1 januari 2019 wordt het lage BTW-tarief in Nederland verhoogd van 6% naar 9%. Lees deze blog hoe je hieraan invulling geeft in vtiger.