Magento en CRM E-Commerce Specialist

Inhoud

Vtiger CRM Magazijnbeheer add-on

Je bent hier:

De module Magazijnbeheer biedt de oplossing voor organisaties die hun voorraad bijhouden in een systeem dat losstaat van vtiger CRM. In een dergelijke situatie kun je bij het aanmaken van een verkooporder niet zien of een product nog op voorraad is.

Met de vtiger CRM module Magazijnbeheer kun je jouw voorraadbeheer en jouw leveringen soepel laten verlopen.

Oplossing voor magazijn- en voorraadbeheer

De vtiger module Magazijnbeheer biedt een complete oplossing voor magazijn- en voorraadbeheer. Er is een onbeperkt aantal magazijnen aan te maken waaruit je uitgiftes, ontvangsten en omboekingen vastlegt.

Daarnaast omvat de oplossing de mogelijkheid om bestellingen in gedeelten te leveren aan jouw klant. Deze optie kan standaard niet in vtiger worden vastgelegd.

De oplossing integreert volledig in de bestaande vtiger modules Producten, Verkooporders, Inkooporders en Facturen. Door al deze mogelijkheden geeft de module je meer overzicht zodat je sneller kunt handelen. Losse systemen voor het bijhouden van voorraden zijn met deze oplossing overbodig.

Features Magazijnbeheermodule

De vtiger module Magazijnbeheer bestaat uit zeven deelmodules met elk hun eigen functie:

  • Magazijnen – toevoegen van magazijnen in vtiger.
  • Omboekingen – uitwisselen van producten tussen magazijnen.
  • Goederenontvangsten – toevoegen van producten aan een magazijn (inclusief inslag).
  • Uitgiftes – uitgeven van producten aan een magazijn (inclusief uitslag).
  • Leveringen – vastlegging van (deel)leveringen aan de klant.
  • Inkomende producten – overzicht van inkomende goederen.
  • Uitgaande producten – overzicht van uitgaande goederen.

Inslag

Inslag is het moment waarop goederen in een douane-entrepot worden opgeslagen of in de voorraadadministratie worden ingeschreven. Tussen het moment van inslag en uitslag, de periode waarin goederen zijn opgeslagen, is de belanghebbende verantwoordelijk voor de opgeslagen goederen.

Uitslag

Uitslag is het moment waarop de goederen het douane-entrepot verlaten of uit de voorraadadministratie worden uitgeschreven, omdat ze een andere bestemming krijgen. Logistiek proces om goederen klaar zetten voor distributie.