Hoe kunnen we helpen?

Inhoud

Module Project Management in Vtiger CRM

Je bent hier:

Een Project is een goed georganiseerde en systematisch geplande onderneming, met een begin en einddatum en met een vastgesteld eindresultaat.

Vtiger CRM biedt drie verschillende modules voor het uitvoeren van Project Management.

  • Projecten
  • Projecttaken
  • Project mijlpalen

Je vindt de project management gerelateerde modules onder tabblad Ondersteuning.

Vicus weet wat projectmanagement is. Wij kunnen je helpen om de vtiger projectmodules binnen jouw organisatie te implementeren.

De projectmodule is standaard aanwezig maar moet eerst worden geïnstalleerd. Vraag de Vicus Servicedesk eventueel om je daarbij te helpen.

Converteer verkoopkans

Vanaf vtiger versie 7 maak je eenvoudig een project aan door deze vanuit de Verkoopkans met één klik te genereren. Voor diverse klanten hebben wij een dergelijke knop aangemaakt op de Verkooporder.

Urenregistratie (add-on)

Op de projecttaak kun je zelf vastleggen hoeveel tijd je al aan een taak hebt besteed. Dat is een erg vereenvoudigde manier van registreren van uren. Er zijn diverse add-ons beschikbaar voor het registreren van uren. Lees verder op Urenregistratie (Timecard).

Gantt chart (add-on)

Wat elke projectmanager wil zien en wat vtiger standaard niet heeft is een Gantt chart. Gelukkig is er een extra module waarmee de Gannt chart aan jouw vtiger installatie kan worden toegevoegd.

Gannt Chart - Project Management