Magento en CRM E-Commerce Specialist

Inhoud

Vtiger CRM records Exporteren

Je bent hier:

Vanuit Vtiger CRM kun je eenvoudig gegevens exporteren naar spreadsheet bestanden zoals Microsoft Excel, OpenOffice.org, LibreOffice en csv-bestanden voor verdere analyse.

Volg de volgende stappen om de vtiger CRM gegevens naar spreadsheet bestanden  te exporteren.

Exporteer gegevens van vtiger CRM naar spreadsheet

• Kies een module waarop het exporteren moet worden uitgevoerd.
  • Klik op ‘Acties’ – ‘Exporteer’ om te starten met exporteren
  • Klik op ‘Leads exporteren’ (export leads) om bijvoorbeeld leads naar de spreadsheet te exporteren.