Hoe kunnen we helpen?

Inhoud

Records Exporteren met Vtiger CRM

Je bent hier:

Vanuit Vtiger CRM kun je eenvoudig gegevens exporteren naar spreadsheet-bestanden zoals Microsoft Excel, OpenOffice.org, LibreOffice en CSV-bestanden voor verdere analyse.

Volg de volgende stappen om de gegevens vanuit Vtiger CRM naar spreadsheet-bestanden te exporteren.

Exporteer gegevens van vtiger CRM naar spreadsheet

• Kies een module waarop het exporteren moet worden uitgevoerd.
  • Klik op ‘Acties’ – ‘Exporteer’ om te starten met exporteren
  • Klik op ‘Leads exporteren’ (export leads) om bijvoorbeeld leads naar de spreadsheet te exporteren.