Hoe kunnen we helpen?

Inhoud

Financieel beheer en boekhouding met Vtiger CRM

Je bent hier:

Vtiger CRM maakt jouw financieel beheer en boekhouding een stuk overzichtelijker. Het proces van Verkooporder tot aan de betaling en het debiteurenbeheer verloopt met vtiger een stuk efficiënter.

Koppel vtiger CRM aan je boekhouding

Door jouw CRM te koppelen aan een financieel administratief systeem zoals King, Microsoft Dynamics NAV en Exact, bespaar je tijd en verminder je de foutenkans. Door automatische synchronisatie van gegevens hoef je gegevens namelijk maar 1x in te voeren.

Vtiger CRM en effectief financieel beheer

  1. Vastleggen van grootboeknummers in vtiger CRM op producten/diensten voor effectieve link met administratie. Vervolgens koppel je de Facturen aan de juiste grootboekrekening voor een zorgeloze boekhouding.
  2. Dubbel werk vermijden door gebruik te maken van dynamisch beschikbare factuur- en verzendadressen van de klant bij het maken van facturen.
  3. Vtiger rekent automatisch subtotaal, belastingen, aanpassingen en totaalbedragen voor je uit.
  4. Verkooporders met een herhalingsfrequentie kunnen automatisch worden omgezet in de juiste facturen. Deze ‘herhaalfacturen’ worden vervolgens geheel automatisch per e-mail naar de klant verzonden.

Koppeling met grootboek

Op de Producten en Diensten kun je meteen een grootboekrekeningnummer noteren. Dat is handig voor als je rapportages maakt; of je wilt koppelen aan een boekhoudpakket.