Hoe kunnen we helpen?

Inhoud

Vtiger CRM dubbele leads signaleren (Deduplicator) add-on

Je bent hier:

Bij het uploaden van een CSV bestand naar het vtiger CRM-systeem of de integratie van gegevens vanuit een ander softwarepakket zoals Exact of King Business Software met vtiger, bent u wellicht bezorgd dat er in vtiger dubbele records ontstaan. Wees niet bang, we hebben goed nieuws voor u! De separaat aan te schaffen vtiger ontdubbel ‘add-on’ (de lead deduplicator) van Vicus signaleert automatisch duplicaties. Hierdoor kunt u ze direct aanpakken.

Dubbele records negatieve invloed op salesfunnel vtiger

Dubbel voorkomende records zijn een van de de meest voorkomende ongemakken van softwaregebruik. Met name voor datamanagement. Duplicaties hebben een groter negatief effect dan alleen op de productiviteit. Bij duplicaties kan dezelfde lead twee keer verschijnen in uw salesfunnel. Dit kan ervoor zorgen dat twee van uw accountmanagers deze lead gaan opvolgen. Dit kost veel tijd en er kunnen twee verschillende meningen ontstaan, waardoor de buyer journey vertraagd en gefrustreerd wordt. Duplicerende records kunnen zo een negatief effect hebben op het wel of niet binnenhalen van een klant.

Bij dubbele klantrecords in CRM is het belangrijk dat u de juiste record gebruikt. Anders kan er zich een pijnlijke klantervaring voordoen. Deze doet zich bijvoorbeeld voor als een klant behandeld wordt als een vreemde, doordat u de ‘verkeerde’ record (klantenkaart voorzien van onjuiste of onvolledige informatie) gebruikt als basis voor het gesprek of een e-mail.

Vtiger ontdubbelfunctie bespaart tijd.

De ‘vervuiling’ door duplicaties wordt binnen vtiger open source CRM automatisch tegengegaan. Vtiger CRM controleert automatisch of er een duplicaat aanwezig is. Duplicaten worden gemarkeerd en u kunt vervolgens direct beslissen welke actie u hierop onderneemt. Tevens kunnen duplicaten automatisch worden opgenomen om te negeren in rapporten en filters. Desgewenst kunt u duplicaten via een werkstroom ook autimatisch laten verwijderen.

Vicus helpt met ontdubbelen.

De lead deduplicator binnen vtiger beschermt uw open source CRM 24/7 tegen duplicaties van alle bronnen. Vicus stelt voor u de criteria binnen vtiger in waaraan een specifiek record moet voldoen om automatisch aangemerkt te worden als duplicaat. Bijvoorbeeld een match op zelfde voornamen en achternamen en bedrijfsnaam. Vicus zorgt ervoor dat van deze unieke combinaties er slechts één in het CRM-systeem voorkomt. De lead deduplicator tool werkt op de achtergrond en voorkomt duplicaten van alle automatische imports of koppelingen, niet alleen van een CSV-bestand.

Mocht u vragen hebben over duplicate records binnen Vtiger CRM, neem dan contact met ons op via sales@vicus.nl.