Magento en CRM E-Commerce Specialist

Inhoud

Inloggen op de iPad versie van vtiger CRM

Je bent hier:

Het inloggen op de iPad versie van vtiger is op zich niet moeilijk, wel moet je even opletten dat je moet instellen dat je óf inlogt op de On Demand versie. Of op de bij Vicus geïnstalleerde versie.

Als klant van Vicus kunnen beide situaties van toepassing zijn.

Neem contact op met onze vtiger servicedesk als je niet weet welke versie van vtiger je hebt.

Stap 1 – het inlogscherm

Stap 2 – kies de versie: Open Source of On Demand

Stap 3: vul de juiste url in waar het crm te vinden is. Bij twijfel vraag onze servicedesk.

Stap 4; de url is ingevuld, klik enter.

Stap 5: gebruikersnaam invullen

Stap 6 – wachtwoord invoeren

Tags: