Magento webshop laten bouwen? Vicus maakt van je webshop een volwaardige online winkel

Een webshop

Waar je nauwelijks omkijken naar hebt

Een klant doet een bestelling via je webshop. Niet alleen ontvangt deze klant direct een bevestiging, maar ook je orderadministratie wordt automatisch bijgewerkt. Én je boekhouding, je voorraadsysteem en je crm-systeem. Daar hoef jij dus niet naar om te kijken. Klinkt geweldig toch? Wij ondersteunen Magento al 11 jaar (sinds 2007) en hebben inmiddels meer dan 222 webshops gebouwd.

Succesvol online verkopen gaat niet vanzelf. Bij Vicus begrijpen we dat jij als mkb-ondernemer je tijd hard nodig hebt. Om je bedrijf verder uit te bouwen. Plannen te maken voor de toekomst. Daarom kun je bij ons een Magento webshop laten bouwen waar je nauwelijks omkijken naar hebt. Die goed werkt. Betrouwbaar en veilig is. En volledig geïntegreerd is met al je backofficesystemen.

Magento logo

Update je Magento 1 webshop voor juni 2020

Update voor juni 2020 je Magento 1 webshop! Als je onderstaand je gegevens achterlaat dan sturen we je vrijblijvend een voorstel voor de upgrade naar Magento 2. Of wil je verder gaan met Magento 1? Daar hebben we ook slimme ideeën over!

Waarom een Magento webshop laten bouwen?

Magento is het meest gebruikte webwinkelplatform in Nederland. Of je nou een kleine, eenvoudige webshop wilt laten maken of juist een grote, professionele webshop.

Veelzijdig

Een eenvoudige webshop of een uitgebreide? Meerdere webshops die je vanuit één systeem wilt beheren? Volledig in je eigen huisstijl of snel van start met één van de vele standaardtemplates? Laat je verrassen door hoe veelzijdig een Magento webshop is.

Flexibel

Een kleine Magento webshop laten maken en als je bedrijf gegroeid is verder uitbouwen? Meerdere betalingsmogelijkheden aanbieden? Automatische koppeling of volledige integratie met je sales-, marketing- en servicesystemen? Geen systeem is meer flexibel dan Magento.

Betrouwbaar

Magento voldoet aan alle regelgeving, richtlijnen en keurmerken voor een betrouwbare en veilige webshop. Veilig bestellen en betalen. De beste privacybescherming voor je klanten. Niet voor niets is Magento het meest gebruikte webwinkelplatform van Nederland.


Bopita.com

Integraal modern b2b en b2c e-commerce platform voor Bopita, producent van massief houten meubelen voor de kinderkamer en volwassen slaapkamer.

Lees klantcase >

Bedrijfskledingshop.nl

Bedrijfskledingshop Magento webshop King-koppeling. Bedrijfskledingshop.nl was de eerste organisatie die met een webshop kwam voor de online verkoop van bedrijfskleding.

Lees klantcase >

IMS SBrailing.nl

Internationale Magento webshop voor toonaangevende fabrikant van onderzoek op het gebied van aangeboren immuniteit reagentia.

Lees klantcase >

Magento specialist Vicus kijkt verder dan je webshop

Vicus is de Magento specialist die verder kijkt dan je webshop. Of je nou een kleine webshop wilt laten bouwen met mogelijkheden voor uitbreiding in de toekomst, of een grote webshop die volledig geïntegreerd is met je backofficesystemen.

Wij brengen je klantreis en je ambities voor de komende jaren in kaart en richten je Magento webshop daarop in. We helpen je bepalen welke software en koppelingen je nodig hebt en zorgen dat die naadloos aansluiten op je webshop. We trainen je medewerkers zodat ze het maximale uit je Magento webshop kunnen halen. Het resultaat? Tevreden webshopklanten, meer tijd voor je core business, een stijgende omzet én een groeiende online reputatie. Wat zijn jouw online ambities?

Support wil je natuurlijk flexibel houden! Daarom hoef je bij ons geen bundels vooraf in te kopen. Gewoon pay-as-you-go.

Met Vicus, de door hun gebouwde webshop www.perfectfitautomotive.nl, de Magento webshop aan King koppeling en het gefaseerde plan om te komen tot een e-commerce platform zijn we ervan overtuigd onze groeiambities te kunnen realiseren.


Robert Smit, eigenaar.

Ik kende Vicus al uit een eerder traject en met hen kun je heel goed in fases schakelen.


Herman Zijerveld - managing director, Techno Motor Veghel

Straks kopen we onze keuken misschien zelfs online.


Maarten Kruize - eigenaar vervangingsmarkt.nl

Vicus bleek in de praktijk flexibel, dacht actief mee en schakelde snel bij de ontwikkeling van ons nieuwe e-commerce platform op basis van Magento.


Mariette Bal - PR & Marketing Bopita

Korte lijnen, en altijd een oplossing! Supertevreden, project staat er netjes bij.


Mike Van Gils - eigenaar

My Czech colleague is impressed how fast you are!!


Sabine Blass - Leitung Werbung & Verkaufsforderung

Geen online plan te ambitieus voor Vicus

Hoe wild je online plannen ook zijn, een Magento webshop is geschikt voor elke ambitieuze onderneming. En Vicus is al 11 jaar de Magento specialist voor als je echt rendement wilt halen uit je online business. Het door ons ontwikkelde JourneyFunnel Model, waarmee we de klantreis in kaart brengen, werd in 2016 bekroond met de prestigieuze iCMG Award. Bovendien behoren wij al sinds 2015 tot de top van Best E-commerce Solutions Providers - Netherlands.

Met ons deskundige en betrouwbare team, onze ruime ervaring in vele branches en onze uitstekende support zijn wij de Magento ontwikkelaar die je echt verder helpt.

Maak je online ambities waar met een Magento webshop

Je webshop groeit maar door en barst bijna uit zijn voegen. Tijd voor het grotere werk? Of heb je nog geen webshop maar wil je gelijk hoog inzetten door een Magento webshop te laten bouwen die werkt als een volwaardige online winkel?

Hoe groot je online ambities ook zijn, Vicus helpt ze waar te maken. Snel aan de slag? Maak direct een afspraak met onze Magento specialisten.

Neem contact op met Vicus!

Ook zo toe aan een Magento webshop?

Zet de eerste stap op weg naar een volwaardige online winkel. Vul nu het contactformulier in!*
Jouw Accountnaam:
*
*
*
*
*
*
Ja, stuur mij de nieuwsbrief