Wij bouwen en onderhouden Magento webshops

Mobile first 11 jaar ervaring

Naar verwachting zal het aantal mobiele transacties de komende 5 jaar nog sterker groeien. Magento geeft jouw klanten nu al een volledig mobiele multi-channel ervaring. Vicus biedt ondersteuning die de kwaliteit, consistentie en efficiëntie van de inzet van je Magento webshop en daarmee het rendement van jouw bedrijf verbetert.

Bekijk voorbeelden

van online catalogus tot complete webwinkel

Vicus bouwt Magento shops

Succesvol online verkopen gaat niet vanzelf. Voor een webshop die werkt heb je meer nodig dan de juiste software. Vicus zorgt ervoor dat je Magento webshop past bij jouw doelstellingen en de processen in jouw bedrijf ondersteunt en optimaliseert. Vanzelfsprekend integreren we de webshop met je orderadministratie, boekhouding, crm-systeem en voorraadbeheer.

Vicus bouwt Magento webshops voor de zakelijke (B2B) en particuliere (B2C) markt en combinaties hiervan. Omdat we bedrijfsprocessen begrijpen, realiseren we het e-commerce platform waar je op kunt bouwen en waarmee jouw organisatie kan groeien.

  • Wat zijn jouw doelstellingen?
  • Wie zijn jouw klanten?
  • Hoe is jouw bedrijf georganiseerd?
  • Meerdere webshops runnen vanuit één database?
  • Meer omzet en minder zorgen!

Meer verkopen via eigen app op telefoon van je klant

Vicus maakt Mobile Apps

Verhoog je omzet met een App

Met een App gekoppeld aan je Magento webshop verhoog je je omzet significant. Met name als jij trendgevoelige producten, of producten met regelmatige afnamen verkoopt zullen jouw klanten heel blij zijn dat je een App aanbied.

28% van de shops gebruikt Magento

wij ondersteunen Magento sinds 2007

wij bouwden meer dan 207 shops

ruime ervaring in vele branches

deskundig en betrouwbaar team

veel uitbreidingen beschikbaar

Uitgebreide Magento webshop

De Magento software is functierijk, professioneel en biedt flexibiliteit en controle over de uitstraling en functionaliteit van je webshop.

Magento is voorzien van uitgebreide functionaliteit en is ontworpen voor flexibiliteit, schaalbaarheid en makkelijke integreerbaarheid.

Magento's intuïtieve beheer interface bevat krachtige marketing, zoekmachine optimalisatie en catalogus-management tools om winkeliers sites te laten bouwen die zijn afgestemd op hun unieke zakelijke behoeften.

Integreer met je backoffice

Vicus koppelt je webshop(s) aan jouw backoffice (bedrijfsadministratie). Bovendien integreren wij jouw e-commerce activiteiten binnen jouw bedrijfsprocessen. Dat is nu precies waar Vicus goed in is.

De Magento shop heeft een aantal standaard koppelingen die prima aansluiten op de door Vicus ontwikkelde VOSBA e-solutions middleware. Daarnaast brengen wij vrijwel elke Magento-koppeling tot stand; van CRM software zoals vtiger CRM tot backoffice software zoals King Software, MS Dynamics NAV/AX en Exact.

geen zorgen over je Magento support

Magento 1 en 2

Vicus is Ecommerce- en CRM expert en heeft in 15 jaar ruim 207 webshops gerealiseerd, waarvan 68 in Magento. Magento bestaat inmiddels 11 jaar en is hét topklasse webshopsysteem. Wij bouwen zowel Magento 1 als Magento 2 webshops.

Installatie / configuratie

Vicus verzorgt Magento implementaties sinds 2007.

Update

Breng ook jouw webshop naar het volgende niveau!

Lees meer over Magento Update

Onderhoud en reparatie

Koppel met back-end

Integreer jouw Magento webshop met jouw orderadministratie, boekhouding, crm-systeem en voorraadbeheer.

Bekijk onze koppelingen

Consultancy en training

Vicus geeft je concreet advies. Een doeltreffende, professionele en plezierige aanpak staat hierbij centraal.

Lees over hoe we je verder helpen

Template ontwikkeling

Template op maat of een standaard templates. Responsive, adaptive en daardoor geschikt voor vele apparaten.

Bekijk voorbeelden van templates

Migreer naar Magento 2

Het is tijd om over te stappen naar Magento 2. Ons team is er klaar voor en we helpen je graag verder.

Stap over op Magento 2

Passende hosting

We adviseren over stabiliteit, beveiliging en beschikbaarheid. Maak jouw webshop goed zichtbaar en bereikbaar.

Lees meer over hosting

Multishop platform

voor een groter bereik

Multi-shop wil niet meer zeggen dan dat er meerdere webwinkels voor één organisatie zijn. Elke vorm heeft natuurlijk voor en nadelen die per situatie moeten worden afgewogen. Hierbij spelen ambities en commerciële keuzes een belangrijke rol.

Architectuur Multishop gedeelde installatie

Met een multishop-platform heb je een groter bereik meer gericht op jouw doelgroep. Meerdere webwinkels op één database geeft minder zorgen bij onderhoud van je gegevens.

Architectuur Multishop gescheiden installatie

Met een multishop-platform met gescheiden installaties ben je maximaal flexibel in de inrichting, functionaliteit en vormgeving. Nog meer gericht op jouw doelgroep.

Door Vicus gerealiseerde Magento webshop projecten

Showcases

Hebben wij je interesse gewekt?

Maak nu een afspraak!

Maak een afspraak om jouw organisatie zo snel mogelijk te laten excelleren. Over drie maanden ziet jouw organisatie er dan significant anders uit. Snel aan de slag? bel 033 461 1196 of vul onderstaande contactformulier in. We nemen dan snel contact met je op.*
Jouw Accountnaam:
*
*
*
*
*
*
Ja, stuur mij de nieuwsbrief
Vicus gaat netjes met jouw gegevens om en stuurt jouw gegevens niet naar derden. Als je jonger bent dan 16 jaar zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt!
GDPR Seal
Security Seals