Magento maatwerk en onderhoud extravert.nl

Vicus voert Magento onderhoud uit en ontwikkelt maatwerk voor Extravert.nl.

Beheer

Vicus heeft voor Extra Vert het beheer van de Magento 2 webshop overgenomen. Het is een webshop met een uitgebreid aanbod. De webshop kan in vier talen worden weergegeven.

Module op maat

Vicus verzorgt het onderhoud van de Magento 2 webshop van Extra Vert. Daarnaast hebben wij binnen de Magento omgeving een separate webshop www.tolix.co.uk gerealiseerd.

Voor de webshop www.tolix.co.uk is door Vicus een maatwerk gerealiseerd gericht op verkoop in de UK. Op verzoek van Extra Vert mag deze webshop alleen business to business verkopen wanneer het bezorgadres binnen het Verenigd Koninkrijk is. Hier hebben wij een aparte module voor ontwikkeld.

Maatwerk is vakwerk

Extra Vert verzorgt goed ontworpen tuinen en Vicus vult hen aan met een goed ontworpen webshop. De op maat gemaakte module zorgt er voor dat aan alle wensen wordt voldaan. Wat het verzoek ook is, samen vinden we een passende oplossing!

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.

 

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/cs1003/public_html_contao/web/wp-includes/functions.php on line 5373