Customer Insight Architecture

Awarded Future-IT

Optimaliseer je marketing, verkoop en service op basis van het online en offline gedrag en de interesses van prospects en klanten

Onze partners

Zie al onze partners

In 2016 ontvingen wij de internationale Architecture Excellence Award van iCMG.

Vicus ontwikkelde de Customer Insight Architecture. Daarmee optimaliseer je marketing, verkoop en service op basis van het online en offline gedrag en de interesses van prospects en klanten.

met een goed plan wordt het resultaat beter

Aanpak met moderne componenten

Vicus heeft als droom dat alle bedrijfsprocessen op open source software draaien. Daarom werken we met de beste partijen in de markt om een goede totaaloplossing te bieden.

Je weet in grote lijnen wat je wilt hebben maar weet niet goed hoe dit te realiseren. Is de bestaande software bruikbaar? Moeten er processen worden aangepast? Daarom bieden wij bewezen oplossingen.

Omdat wij vaak werken met vergelijkbare situaties hebben we een referentie architectuur ontwikkeld. Hierin zijn vaak voorkomende situaties opgenomen en zoomen we snel in op uitzonderingen.

Een architectuur is een concept dat in eerste instantie alleen op papier bestaat. Op basis hiervan worden systemen daadwerkelijk aangekocht, geïnstalleerd, ingericht en geïntegreerd.
Na inventarisatie middels de Business Canvas Methode en ons e-commerce succesmodel, gaan we aan de slag om de architectuur te bepalen die past bij jouw wensen.
Onze (software) architect blijft betrokken bij de uitvoering van je project om ervoor te zorgen dat het plan werkelijkheid wordt.

De architectuur is uniek omdat deze als eerste op de markt het JourneyFunnel Model ondersteunt. Dit nieuwe model verhoogt de effectiviteit van online en offline marketingactiviteiten die worden uitgevoerd in de Buyer- en Customer Journey en de traditionele verkoopactiviteiten van de binnen- en buitendienst in de verkooptrechter (salesfunnel).

Het unieke JourneyFunnel Model geeft structuur aan de samenwerking tussen marketing en verkoop.

VOSBA is de onderliggende technische architectuur waarmee we alle systemen voor je aan elkaar knopen.

Jouw speelveld goed in beeld brengen?

E-commerce architectuur

Vicus is expert in het implementeren van geïntegreerde oplossingen op het vlak van e-commerce, marketing, verkoop en klantenservice. Zodat wij jouw processen kunnen integreren tot een geoliede verkoopmachine.

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen