Liftal Magento webshop via VOSBA aan King en SAP Ariba

Vicus realiseerde voor Liftal hef- en hijstechniek, via VOSBA middleware, koppeling tussen Magento, het SAP Ariba inkoopportaal en King Business Software.

Op zoek naar meer mogelijkheden

Het full service specialist in hef- en hijstechniek bedrijf Liftal bestaat al sinds 1997. Op zoek naar een partner om hen te helpen verder te automatiseren, kwamen ze uit bij Vicus. Er was een grote lijst met wensen. Om overzichtelijk te werk te gaan is zijn er afspraken gemaakt en is het project opgedeeld in fasen.

Alles gekoppeld

Samen met King dealer Van Daalen Advies realiseerde Vicus voor Liftal, full service specialist in hef- en hijstechniek een koppeling tussen King, Magento en SAP Ariba. De gegevens worden tussen King, Magento en SAP Ariba gesynchroniseerd via de VOSBA middleware.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.