Magento webshop verbeteren

technisch | conversie | omzet

Iedere webshop heeft ruimte voor verbeteringen zodat je webshop meer omzet maakt.

Breng jouw webshop naar een hoger niveau

Studies tonen aan dat 42% van de consumenten een website verlaat als het langer dan 3 seconden duurt om te laden en dat snellere sites meer inkomsten genereren. Simpel gezegd, een trage site is een tragere verkoop.

Laat onze experts jouw Magento-winkel optimaliseren of upgraden naar de meest recente stabiele en veilige versie. Voor maximale prestaties.

Upgraden in combinatie met optimaliseren van een webshop is een belangrijk onderdeel die niet over het hoofd mag worden gezien.

De snelheid en gebruikerservaring van jouw winkel zijn ontzettend belangrijk en heeft invloed op de inkomsten, ook je posities in de zoekresultaten zijn een onderdeel hiervan.

Onsite verbeteringen

Gebruiksvriendelijkheid testen

Vicus test o.a. de home page, categorie pagina's, product pagina's en shoppingcart. Deze tests worden gedaan met echte gebruikers en gebaseerd op de tests stellen wij verbeteringen voor.

Pagespeed

Wij geven je inzicht in de prestaties van een pagina op zowel mobiele als desktop-apparaten en geven suggesties over hoe de laadtijd van die pagina kan worden verbeterd.

Checkout optimaliseren

Vicus verhoogt de conversiepercentages door het checkout proces makkelijker en overzichtelijker te maken voor de online gebruiker. Middels een checklijst controleren en testen wij je afrekenproces en je betaalpagina met als doel deze te optimaliseren voor hogere conversiepercentages.

Feedback en reviews

Door het opbouwen van reviews versterk je het vertrouwen met consumenten. En wanneer je gebruik maakt van reviews inclusief kritische feedback kunnen ze klanten laten zien dat ze daadwerkelijk geven om hun klanten en daarmee hun vertrouwen winnen.

Technische verbeteringen

Vernieuwde interface Magento 2

Het beheer is een stuk gebruiksvriendelijker. Het aanmaken of aanpassen van een product is makkelijker door de sterk verbeterde lay-out. Het menu kent een splitsing tussen het systeem- en shopbeheer. Zo bestaat je shopbeheer uit menu-items als Producten, Marketing en Content en komen Configuratie, belastingregels en algemene voorwaarden terug in je systeembeheer.

Verbeterde snelheid Magento 2

Door verbeteringen in de kern van de software zijn de thema’s van Magento 2 een stuk lichter. Verder heeft Magento 2 de mogelijkheid om gemakkelijk gebruik te maken van Full Page Caching (FPC). Met standaard support voor het snellere PHP7 en ondersteuning voor Varnish, waardoor pagina’s nog sneller worden geladen en de server minder belast wordt.

Magento upgrade

Door de versie van Magento 2 te upgraden wordt Magento 2 een stuk veiliger. Veiligheidsupdates worden uitgegeven als systeemupdates. Hierdoor weet je zeker dat als je de laatste versie geïnstalleerd hebt, je ook alle veiligheidsupdates hebt en dat webshop soepel verder draait.

Real-Time analytics

Dit is een belangrijk onderdeel van elke webshop om bezoekers en doorklikgedrag in real-time te analyseren, zodat de gewenste resultaten worden behaald. Zoals het plaatsen van een bestelling, of het aanmelden voor een nieuwsbrief.

SEO extensie

Met een SEO extensie los je alle SEO problemen snel op doordat die alle SEO activiteiten op de pagina bestrijkt: van het optimaliseren van kleine pagina-elementen tot het bouwen van een goed doordachte site-architectuur.

Betere modules voor Magento 2

De grootste module-makers hebben inmiddels de belangrijkste extensies in de Marketplace voor Magento 2 ter beschikking gesteld. Denk hierbij aan extensies die bijdragen aan de user experience, conversiepercentage en navigatiemogelijkheden.

Magento webshop verbeteren?

Zet de eerste stap op weg naar een succesvolle webshop. Vul nu het contactformulier in!

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen