Migreer naar Magento 2

Adobe is gestopt met MAGENTO 1 ontwikkeling

Je kunt nu upgraden naar Magento 2 door de professionele Magento upgrade diensten van Vicus

Wil je je Magento 1 webshop upgraden?

Magento 2 zit anders in elkaar dan Magento 1 - daardoor moet je bij migratie de shop en template opnieuw opbouwen en alle extensies upgraden.

  • Magento expert Vicus is sinds 2007 een van de allereerste Magento bouwers van Nederland
  • Ervaring met bouwen van webshops, we hebben er inmiddels meer dan 340 gebouwd
  • Deskundig en betrouwbaar team van Vicus kijkt al 21 jaar verder dan een mooi kleurtje
  • Ervaring met 157  integraties waarmee we het VOSBA integratieplatform hebben ontwikkeld

DEZE KLANTEN LIETEN HUN MAGENTO 2 WEBSHOP DOOR VICUS BOUWEN:

Als ervaren Magento ontwikkelaar helpen we je al sinds 17 graag verder met je Magento 2 webshop. Daarnaast zijn er in de afgelopen jaren zoveel extensies voor Magento gebouwd dat we zelfs de meest excentrieke vragen van klanten relatief gemakkelijk oplossen.

Magento 2 heeft een gebruiksvriendelijker interface. Hierdoor is het makkelijker je producten aan te passen of aanpassingen in het thema te doen. Er is grondig geschrapt in de kern en duidelijk gezocht naar manieren waarop er gemakkelijker met Magento gewerkt kan worden.

Door de nieuwe, opgeschoonde code is Magento 2 een stuk sneller dan Magento 1. Daarnaast zijn nieuwe technieken zoals Varnish cache toegevoegd. Bij een verouderd platform is de techniek niet altijd meer efficiënt. Met Magento 2 ben je weer helemaal up-to-date.

Magento 2 bevat een testframework. Hiermee kan een ontwikkelaar de performance van de webshop optimaliseren, sneller fouten in de code vinden en dus sneller releases vrijgeven. 

Voor Vicus betekent Magento 2 dat we efficiënter en met betere code kunnen werken. Andere nieuwe technieken als PHP7, jQuery en een standaard less CSS preprocessor geven de ontwikkelaar ook handvatten om efficiënter te werken. 

Magento zal voor versie 1 geen (veiligheid)updates meer uitbrengen. Als je nog niet niet bent overgetapt heb je daar waarschijnlijke een goede reden voor. Vicus ondersteund nog zeker tot juli 2029 Magento 1. Er is dus nog steeds geen reden voor paniek, maar neem wel snel contact met ons op.

Een nieuwe shop? START met Magento 2!

De plus- en minpunten per Magento versie en jouw situatie bepalen de route.

Dit is meteen een goed moment om de webshop een responsive en adaptive ontwerp mee te geven zodat deze het beter doet op tablets en telefoons.

Migreer naar Magento 2

Naast dat de nieuwe kern van Magento 2 zelf al voor een snelheidswinst zorgt, zijn er technieken als Varnish Cache toegevoegd die voor zulke korte laadtijden zorgen dat je bijna niet gelooft dat het Magento is.

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen