Magento 2 webshop van Highleytall Clothing B.V. in beheer bij Vicus

Highleytall Clothing B.V. heeft bijna geen omkijken naar de webshop. Vicus biedt ondersteuning wanneer zij het nodig hebben.

Betrouwbaar beheer

Highleytall is een uniek bedrijf in de mode. Ze zijn gespecialiseerd in kleding voor lange mensen. Via hun webshop bieden zij een ruim assortiment aan kleding die niet snel ergens anders is te vinden. Voor het onderhoud en beheer van deze uitgebreide Magento 2 webshop zijn zij uitgekomen bij Vicus.

Ondersteuning op verzoek

Vicus is begonnen met het maken van een uitgebreide inventarisatie. Zo weten wij precies waar wij aan beginnen. Eventuele aandachtspunten worden dan opgenomen in het project. De webshop van Highleytall Clothing B.V. draait op een Magento 2 omgeving. Met een abonnement op het Vicus Servicedesk Magento 2 Basispakket krijgen zij alle benodigde aandacht om de webshop goed te laten functioneren.

Zo is veiligheid gegarandeerd door de officiële Magento patches die wij uitvoeren. Met het abonnement op het Vicus Servicedesk Magento 2 basispakket krijgt Highleytall ondersteuning waar nodig. Zowel telefonisch als via email kan er een beroep worden gedaan op medewerkers van Vicus om vragen te beantwoorden.

Veiligheid en gemak

Highleytall kan werken met een up to date Magento 2 omgeving. De veiligheid kan Vicus garanderen en ook ondersteuning wanneer dat nodig is. Ook Vicus houdt een oogje in het zeil. De webshop wordt gemonitord. Zo worden problemen opgelost, nog voordat de klanten van Highleytall dit merken.

Dienst(en)

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.