Magento support voor BBA Pumps

BBA Pumps is al meer dan 60 jaar een toonaangevende fabrikant van mobiele pompen en leidingsystemen.

BBA pumps wilde de ondersteuning voor haar Magento 1 webshops voorzetten tijdens de ontwikkeling van haar nieuwe b2b-portaal. Een voor een werden de Magento 1 webshops overgezet. Vicus heeft zowel de Magento 1 shop als alle plugins op het juiste niveau gebracht en alle overbodige plug-ins verwijderd.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Henno Schothorst - Product & Marketing Manager at BBA Pumps

Wij zijn zeer tevreden over de service en reactiesnelheid van Vicus, en bovenal vind ik het zelf heel prettig dat hun medewerkers de niet alleen in vakjargon praten maar zich verplaatsen in het niveau van de klant.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.