Magento aan King Artikelen voor OKDV

OKDV had al een webshop, maar wilde vooruit, inclusief een koppeling met King bedrijfssoftware. Vicus bouwde de Magento webshop en koppelde deze aan King.

Bestaande website verouderd

OKDV is een gespecialiseerde groothandel voor onder andere een trimsalon. Ze hadden al een webshop, maar deze voldeed niet meer aan de wensen. De vormgeving was verouderd en het CMS systeem sloot niet meer aan bij de wensen. Er moest een nieuwe webshop komen met een koppeling aan King bedrijfssoftware.

OKDV heeft Vicus geselecteerd voor het bouwen van haar nieuwe webshop op basis van het moderne Magento e-commerce platform en het realiseren van de koppeling met King.

Magento webshop koppelen

Vicus heeft de Magento webshop ingericht en vormgegeven aan de hand van een basistemplate. Wij hebben daarna diverse koppelingen gerealiseerd. Dit zijn onder andere koppelingen met MailChimp en diverse sociale media. Artikelen zullen door medewerkers van OKDV zelf worden beheerd in King en vanuit King worden gepubliceerd op de Magento webshop.

Synchronisatie

Nieuwe klanten en Weborders uit Magento worden automatisch in King aangemaakt voor verdere verwerking. Via de door Vicus ontwikkelde VOSBA mage2king koppeling worden Debiteuren, Artikelen, Voorraad en Weborders gesynchroniseerd tussen Magento en King Artikelen.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.