Magento 1 hosting en onderhoud juwelierzwinkels.nl

Magento 1

Juwelier Zwinkels is een juwelier met uitgebreide webshop. Deze webshop draait op Magento 1. Het moederbedrijf van Magento ondersteunt dit platform niet meer. Ook de bestaande partner van Zwinkels stopte met de ondersteuning van Magento 1.

Vicus ondersteunt Magento 1 nog wel

Veel webshops hebben de overstap naar Magento 2 gemaakt. Voor webshops die niet willen overstappen wordt de keuze in beheerders steeds kleiner. Vicus biedt nog wel uitgebreide ondersteuning voor Magento 1 webshops.

Werken zoals jij dat wil

Wij verzorgen de hosting en het onderhoud van deze Magento 1 webshop. Zo kan Juwelier Zwinkels blijven werken op de manier waar zij zo vertrouwd mee zijn.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.