4ffWebshops B.V. kan verder werken met Magento 1 webshop

4ffWebshops B.V. kan rekenen op een veilige Magento 1 webshop met alle nodige ondersteuning van Vicus.

Bijhouden Magento 1 webshop

Dit modebedrijf gevestigd in Eindhoven heeft naast drie winkels ook een uitgebreide webshop. De voornaamste reden om aan de slag te gaan met de webshop was de aflopende ondersteuning van diverse onderdelen. Zo draait de webshop van 4ffWebshops B.V. nog op de Magento 1 omgeving. Zo wordt bijvoorbeeld Magento 1 niet meer ondersteund door het moederbedrijf Adobe.

Beheer overnemen door Vicus

Wanneer Vicus een Magento webshop gaat overnemen doen wij eerst een uitgebreide intake. Wij kijken alles na en hieruit volgt een memo met aandachtspunten. In overleg wordt besloten wat er met die punten gedaan gaat worden.

Allereerst is er een proefmigratie gedaan naar de omgeving van Vicus. Deze is vervolgens getest. Vicus heeft aangegeven bij 4ffWebshops B.V. ook zelf het één en ander te testen. Toen dit allemaal akkoord was is de definitieve migratie uitgevoerd door ons. De site kon live en het beheer is nu in handen van Vicus.

Proactief onderhoud door Vicus

De bestaande installatie is overgezet naar de hosting van Vicus. Door gebruik te maken van het Servicedesk Magento 1 pluspakket kan 4ffWebshops B.V. de Magento 1 omgeving veilig blijven gebruiken. Vicus blijft Magento 1 ondersteunen tot het niet meer verantwoord is om te doen. Vicus houdt zo de webshop proactief op orde. Het is een goed alternatief als overstappen naar Magento 2 nog geen optie is.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.