Magento webshop van Kupan onderhoud en beheer

Vicus beheert de Magento 2 webshop van Kupan.

In beheer nemen

Kupan B.V. heeft Vicus de opdracht gegeven om het beheer van de webshop over te nemen. Tijdens de inventarisatie bleek dat de versie van Magento 2 verouderd was. Kupan B.V. heeft een uitgebreid aanbod in verschillende categorieën in hun webshop. Een mooie opdracht voor Vicus!

Hoe pakken we dit aan?

Vicus heeft overlegd met Kupan B.V. en de vorige beheerder. Zo zijn de belangrijkste aandachtspunten vastgesteld. Aan de hand van een gedegen stappenplan is het beheer aan ons overgedragen.

Voor de upgrade van Magento 2 naar de meest recente versie is door Vicus eerst een inventarisatie gemaakt. Zo hebben wij gecontroleerd of de webshop technisch klaar is voor de nieuwe Magento. Hier komt dan ook uit naar voren of maatwerk noodzakelijk is.

Naast de nieuwste versie van Magento 2 is ook Elasticsearch 7 aangesloten. Hier werd eerst gewerkt met Elasticsearch 5.

Stabiliteit

Kupan B.V. heeft haar webshop ondergebracht bij Vicus. Door jarenlange ervaring met Magento is deze bij ons in goede handen. De upgrade naar de nieuwste versie zorgt voor een stabiele webshop. Met het abonnement op de Vicus Servicedesk heeft Kupan B.V. ook alle ondersteuning binnen handbereik.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.