Jekashop koppelt Magento 2 webshop aan King

Vicus koppelt Magento 2 met King.

Uitdaging

Jekashop kwam bij Vicus met een al bestaande webshop. Er was een koppeling nodig tussen King en Magento. Ook voor alleen een koppeling tussen Magento en King is Vicus de juiste partner.

Oplossing

Vicus koppelt sinds 2009 webshops aan King Software. De koppeling biedt vele mogelijkheden. Vicus biedt via de koppeling bijvoorbeeld zes afbeeldingen per artikel, waar de standaard in King twee afbeeldingen is.

We gaan het basisplatform pas voor je opbouwen als we alle wensen, eisen en specificaties helder met elkaar hebben opgesteld.

Als Vicus de webshop niet in beheer heeft zitten wij 'tussen King en de webshop' in. Hier houden wij uiteraard rekening mee. Waar nodig stemmen wij af met de webbouwer.

Voordat de koppeling live gaat, wordt er door Vicus uitgebreid getest. Vicus raadt aan om ook zoveel mogelijk zelf te testen. Zo worden problemen tijdig gesignaleerd. Vicus biedt ondersteuning waar dit nodig is.

Minder menselijke handelingen dus ook minder fouten

De koppeling tussen Magento en King is nu actief. Vicus heeft de koppeling ingericht naar wens van onze klant. Jekashop bespaart nu veel tijd, zowel bij beheer van relatie- en artikelgegevens als bij het afhandelen van orders. Er zijn minder handelingen nodig waardoor er minder kans op fouten is.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.