Magento en CRM E-Commerce Specialist

CRM implementatie voor marktleider in afvalcontainers Bwaste

BWaste wil haar verkoopproces stroomlijnen en zocht naar een goed en betaalbaar CRM-systeem. Via Vicus uit Amersfoort maakte ze kennis met het vtiger CRM systeem.

BWaste heeft veel aandacht voor People, Planet, Profit. De organisatie is met name bekend van de productie, installatie en onderhoud van ondergrondse afvalcontainers.

BWaste wil haar verkoopproces stroomlijnen en is daarom op zoek gegaan naar een goed en betaalbaar CRM-systeem. Via Vicus uit Amersfoort maakte ze kennis met het Vtiger CRM systeem. Vtiger CRM is een goed en compleet open source crm-systeem dat al sinds 2005 door Vicus in Nederland wordt gepromoot en ondersteund.

BWaste is een van de eerste klanten in Nederland die Vtiger CRM versie 6.0.0 in gebruik zal nemen. Vtiger CRM 6 is vrijgegeven op 10 januari en heeft een behoorlijke opfrisslag doorgemaakt sinds de vorige versie. Er is door de ontwikkelaars heel veel aandacht besteed aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid. Daarmee is Vtiger CRM 6 een zeer concurrerend product in het betere segment, niet alleen goed, maar ook nog veel goedkoper en flexibeler dan veel van haar concurrenten.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.