Unlimited Health Magento multishop aan King Logistiek

Volledig vernieuwd integraal e-commerce platform met Magento webshop en koppeling naar King voor Unlimited Health. Voorraadbeheer in meerdere magazijnen.

 

 

Een grote uitdaging

Met de verouderde osCommerce webshop en financiële en logistieke systemen kwam de organisatie steeds meer klem te zitten. Er was behoefte aan een andere insteek. Een grootschalige operatie want het ging hier om meerdere winkels, magazijnen en een koppeling met de groothandel. Voor Vicus een mooie uitdaging om dit tot een goed einde te brengen.

Wat heeft Vicus gedaan?

De geïmplementeerde oplossing bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen. De Magento webshop ingericht als een multilanguage multishop. Zo is er een OneStepCheckout voor optimaal gemak bij het afrekenen. Het VOSBA e-solutions integratie framework verzorgt de communicatie tussen de online en offline systemen zodat klanten, voorraden, artikelgegevens en verkooporders synchroon lopen.

Elke shop wordt gekoppeld met een eigen bedrijfsadministratie. Naast de webshop is er ook nog een app. Via de iOS en Android versie van de app kunnen klanten nog makkelijker bestellen, punten sparen en hun gegevens inzien en bijwerken.

Het gekoppelde King POS systeem is voor het scannen en afrekenen in de winkels. Daarnaast is er een King scanningoplossing in de winkels en magazijnen t.b.v. voorraadbeheer. King logistiek is verder ingericht met meerdere bedrijfsadministraties.

Systemen werken samen

Unlimited Health heeft nu een volledig vernieuwd integraal e-commerce platform. Magento webshop met koppeling naar King logistiek. Op de achtergrond worden voorraden in meerdere magazijnen beheerd. Via het achterliggende backofficesysteem werken de fysieke filialen en de webwinkels integraal met elkaar samen. Bijzonder in dit project is dat Vicus samen met King dealer Van Zutphen en natuurlijk het team van Unlimited Health in maar liefst een kleine 4 weken de gehele online en offline automatisering heeft vervangen.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.