Online Marketing

Besteedt jouw marketingbudget alleen aan geïnteresseerde bezoekers! 

Met een goed opgezette online marketing campagne verbeter je de effectiviteit van jouw webwinkel

Online adverteren en zoekmachine marketing

Natuurlijk gevonden worden

Google wordt door meer dan 95% van alle internetgebruikers in Nederland gebruikt. Ofwel je kunt niet om Google heen!

Middels een gestructureerde methode inventariseren we samen met jou welke zoektermen voor jouw organisatie relevant zijn en de meeste commerciële kansen bieden.

Wij brengen jouw webwinkel beter in beeld op het internet. Vicus assisteert en verzorgd linkbuilding campagnes met persberichten, YouTube videos en sociale media.

Search Engine Optimization (SEO) - scoor hoger in zoekmachines. Vicus maakt jouw webwinkel toegankelijk voor zoekmachines zodat je webwinkel beter door zoekmachines kan worden geïndexeerd en een hogere positie krijgt.

Search Engine Advertising (SEA) - trek bezoekers naar jouw webwinkel door (betaalde) advertenties te plaatsen op Google of Google netwerk. Je website is dan direct zichtbaar in de Google zoekmachine en andere zoekmachines.

Met een snelle SEO site scan van Vicus zie je gelijk wat er verbeterd moet worden zodat je meer omzet maakt en bezoekers naar je webshop krijgt.

Verbeter de user experience van je Magento webshop. Vicus is een specialist als het gaat om de conversies van een webshop te verhogen.

Bouw aan langdurige relaties

Sociale media

In welke mate verbetert Sociale Media jouw resultaten? Sociale media is een belangrijk onderdeel voor elk bedrijf en zal in de komende jaren flink door groeien. Daarom is het belangrijk dat je er vroeg bij bent.

Bij LinkedIn blijven gebruikers in contact met zakenrelaties. Nederland is verhoudingsgewijs een van de grootste netwerken met een stabiele groep van 4,5 miljoen gebruikers.

Iedere twitteraar kan op elk moment van de dag in maximaal 140 tekens per bericht vertellen waar hij/zij mee bezig is, wat hij/zij van plan is of wat hem/haar bezighoudt.

Facebook wordt wereldwijd gebruikt en is populair bij mensen met 30+ en werknemers. Facebook heeft ook een Nederlandstalige versie. Sinds eind 2019 zijn er meer als 2,3 miljard gebruikers.

Met YouTube kan iedereen kosteloos videofilmpjes uploaden, bekijken en delen. De uploader kan de film voorzien van tags (trefwoorden). YouTube is eigendom van Google Inc.

Zet NU de stap naar een succesvollere webshop

Geïnteresseerd in internetmarketing?

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen