Husqvarna Catalogus voor dealers

Vicus realiseerde voor Husqvarna een WooCommerce module om onderdelen uit de centrale catalogus te presenteren en te verkopen.

Onderdelen efficiënter verkopen

Sinds 2019 zijn Husqvarna en Vicus aan elkaar verbonden. Husqvarna had het beheer van hun Vtiger CRM eerst elders ondergebracht, maar kwam later bij Vicus. Zodoende was er al een relatie tussen ons toen er voor Husqvarna nog een uitdaging bleek te zijn.

Op zoek naar een verbetering in hun manier van verkoop gingen zij met ons in gesprek. Husqvarna wilde graag een uniform systeem aan haar dealers aanbieden om onderdelen te verkopen. Er moest een shopmodule komen die geselecteerde producten van de xEPC iframe overbrengt naar het

winkelmandje van de webwinkel van de dealer. De wens is om dit te doen voor zowel Magento als voor de WooCommerce webshop module van WordPress.

Wordpress plugin

Vicus ontwikkelde voor Husqvarna een speciale koppeling. Deze koppelt WooCommerce met de internationale xEPC Parts Catalogus (External Electronic Parts Catalogue) voor webshops van dealers. Husvarna heeft circa 300 dealers in Nederland die onderdelen van Husqvarna apparaten en onderdelen verkopen.

Overzichtelijk

Het overzichtelijke systeem waar Husqvarna naar op zoek was is door Vicus geleverd.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.