Customer Insight Architecture

Awarded Future-IT

In 2015 ontwikkelde Vicus de Customer Insight Architecture. Daarmee optimaliseer je marketing, verkoop en service op basis van het online en offline gedrag en de interesses van prospects en klanten. In 2016 ontvingen wij hiervoor de internationale Architecture Excellence Award van iCMG.

Vosba e-solutions middleware

Creditsafe

Meest gebruikte provider in Nederland van bedrijfs- en kredietrapporten. Zorgt binnen onze architectuur voor de creditratings van prospects en bestaande klanten.

Lees meer >

Salesfeed

Salesfeed registreert bezoekers, de bezochte pagina's en levert demografische gegevens aan over bedrijven.

Lees meer >

Google AdWords

Google AdWords is het meest gebruikte advertentieplatform. Binnen onze architectuur weet je precies welke campagnes succesvol zijn en welke je beter kunt pauzeren.

Magento webshop

Het populaire Magento webshop platform speelt een centrale rol in de online verkoop. Werkt integraal samen met crm en gekoppelde back-office.

Lees meer >
Magento webshop laten maken

WordPress CMS

WordPress is een populair systeem om een moderne website te maken. De WebVisitAnalyser kan prima samenwerken met WordPress.

WebVisitAnalyser

Krijg inzicht in gedrag en interesses van je bezoekers, suspects, prospects en klanten. De WebVisitAnalyser is de centrale intelligentie die zorgt voor analyse en omzetten van alle data in bruikbare informatie in je crm.

Lees meer >

Matomo Web Analytics

Matomo verzamelt informatie over gedrag en interesses van bezoekers op je website(s), blog(s) en webshop(s) en registreert klikgedrag vanuit je nieuwsbrieven.

MultiSafepay internetbetalingen

Payment Service Provider, handelt internetbetalingen af en levert informatie aan over de betalingen naar boekhouding, webshop en crm-systeem.

logo van Payment Service Provider MultiSafepay

King Business Software

King verzorgt je boekhouding, debiteuren, artikel- en voorraadinformatie en ordermanagement. Daarnaast kan King je magazijnen beheren (inslag, uitslag, scanning) en heeft King kassa-systemen die prima met onze oplossing samenwerken.

Lees meer >
logo van King Business Software

Buckaroo internetbetalingen

Buckaroo verzorgt het afhandelen van betalingen.

Lees meer >

met een goed plan wordt het resultaat beter

Aanpak met moderne componenten

Processen met Open Source

Vicus heeft als droom dat alle bedrijfsprocessen op open source software draaien. Wij geloven er heilig in dat deze droom waarheid zal worden. Daarom werken we met de beste partijen in de markt om een goede totaaloplossing te bieden.

Weg met onzekerheden

Je weet in grote lijnen wat je wilt hebben maar weet niet goed hoe dit te realiseren. Is de bestaande software bruikbaar? Moeten er processen worden aangepast? Daarom bieden wij oplossingen die zich hebben bewezen.

Referentiearchitectuur

Omdat wij vaak werken met vergelijkbare situaties hebben we een referentiearchitectuur ontwikkeld. Hierin zijn vaak voorkomende situaties opgenomen en zoomen we snel in op uitzonderingen.

Plan voorkomt puinhoop

Een architectuur is een concept dat in eerste instantie alleen op papier bestaat. Op basis hiervan worden systemen daadwerkelijk aangekocht, geïnstalleerd, ingericht en geïntegreerd.

Architectuur in tekst en schema's

Na inventarisatie middels de Business Canvas Methode en ons e-commerce succesmodel, gaan we aan de slag om de architectuur te bepalen die past bij jouw wensen.

Blijvend betrokken

Onze (software) architect blijft betrokken bij de uitvoering van je project om ervoor te zorgen dat het plan werkelijkheid wordt.

De architectuur is uniek omdat deze als eerste op de markt het JourneyFunnel Model ondersteunt. Dit nieuwe model verhoogt de effectiviteit van online en offline marketingactiviteiten die worden uitgevoerd in de Buyer- en Customer Journey en de traditionele verkoopactiviteiten van de binnen- en buitendienst in de verkooptrechter (salesfunnel).

Jouw speelveld goed in beeld

E-commerce Architectuur

Vicus is expert in het implementeren van geïntegreerde oplossingen op het vlak van e-commerce, marketing, verkoop en klantenservice. Zodat wij jouw processen kunnen integreren tot een geoliede verkoopmachine.

Journey funnel

Het unieke JourneyFunnel Model geeft structuur aan de samenwerking tussen marketing en verkoop.

Lees meer >
Integreer via VOSBA e-solutions middleware

VOSBA is de onderliggende technische architectuur waarmee we alle systemen voor je aan elkaar knopen.

Lees meer >

Hebben wij je interesse gewekt?

Maak nu een afspraak!

Maak een afspraak om jouw organisatie zo snel mogelijk te laten excelleren. Over drie maanden ziet jouw organisatie er dan significant anders uit. Snel aan de slag? bel 033 461 1196 of vul onderstaande contactformulier in. We nemen dan snel contact met je op.