Magento en CRM E-Commerce Specialist

Divoza Magento Enterprise webshop aan King Enterprise

Klantcases in je mailbox?

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen

Vicus realiseerde voor Divoza Horseworld de koppeling tuisen Magento Enterprise en King Software Enterprise editie en voerde diverse verbeteringen door op de b2c webshop.

Divoza-home

Vicus verzorgt het dagelijks onderhoud van de Magento Enterprise webshop sinds 2015 en realiseerde de koppeling tussen de Magento Enterprise en de King Enterprise. Met name een uitdaging vanwege het hoge volume aan mutaties.

Doordat Divoza meerdere vestigingen heeft in Nederland waarvan de voorraad continue wordt gemuteerd is de beschikbare voorraad voor online verkoop continue in beweging. Dat leidt tot een enorm volume aan mutaties die richting de webshop verwerkt worden. Daarnaast zijn er vele mutaties m.b.t. prijzen en artikelen (kenmerken, afbeeldingen) te verwerken.

De mutaties in de shop lopen gewoon door terwijl er een flink volume aan bezoekers op de webshop langs komt.

Uiteraard worden klanten automatisch aangemaakt in King en worden de orders automatisch naar King doorgestuurd.

Vanwege de omvang, het aantal updates en het aantal bezoekers is de hosting van deze webshop ondergebracht bij Magento hoster Byte.

Divoza One Step CheckoutDivoza WinkelwagenDivoza Sectie PaardenDivoza Artikel Halster Met MandjeDivoza Artikel HalsterDivoza Categorie Halsters

 

 

 

 

 

 

 

 

Jmango App gekoppeld aan de Magento webshop

Met de App voor zowel iOS als Android kunnen klanten nog makkelijker bestellen.

Divoza-magento-jmango-app_1200x628