Magento en CRM E-Commerce Specialist

Magento 2 webshop aan King voor CamperPassie

Klantcases in je mailbox?

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen

Vicus bouwde een Magento 2 webshop inclusief de koppeling tussen Magento webshop en King software. Vicus biedt een betrouwbare en veilige koppeling waarbij rekening is gehouden met ontkoppeling van de webwinkel van de King-administratie.

Camperpassie-nl-Home_screenshot

Camper Passie verkoopt op campers gerichte onderdelen en accessoires (inclusief kampeerartikelen). In dit project bouwden wij een Magento 2 webshop inclusief de koppeling tussen Magento webshop en King software. Vicus biedt een betrouwbare en veilige koppeling waarbij rekening is gehouden met ontkoppeling van de webwinkel van de King-administratie.

Met de door Vicus ontwikkelde VOSBA e-solutions middleware zorgt Vicus ervoor dat deze Magento2 webshop echt geïntegreerd is met de King-software. CampingPassie ervaart daarmee het gemak van een totaaloplossing.

Camper Passie had voorheen een webshop op basis van Magento 1, zonder koppeling naar een logistiek/administratief pakket. Na afloop van dit project in samenwerking met Vicus en King-dealer Van Zutphen Automatisering een Magento 2 webshop (www.camperpassie.nl) gekoppeld aan King-software waarop haar klanten kunnen bestellen. Daarbij:

  1. debiteuren, artikelen en voorraad automatisch vanuit King worden in de shop bijgewerkt;
  2. debiteuren, webshoporders automatisch vanuit de webshop worden in King bijgewerkt.

Als basis voor de webshop voor Camper Passie installeert Vicus de Magento 2 community editie. Vervolgens installeerde we alle relevante Magento modules, installeerde en configureerde de koppeling en voorzagen het geheel van een responsieve en adaptieve template. Daarna werken we gezamenlijk aan het optimaliseren en stroomlijnen van het proces.

In het najaar van 2020 hebben we doorgepakt door de SEO Ultimate suite te implementeren. Met deze suite worden veel SEO verbeteringen aan Magento toegevoegd. Daardoor wordt de site nog beter vindbaar in zoekmachines.

Camperpassie-nl-Home_screenshot