Magento 2 webshop aan King voor CamperPassie

Vicus bouwde een Magento 2 webshop inclusief de koppeling tussen Magento webshop en King software. Vicus biedt een betrouwbare en veilige koppeling waarbij rekening is gehouden met ontkoppeling van de webwinkel van de King-administratie.

Op zoek naar meer mogelijkheden

Camper Passie had voorheen een webshop op basis van Magento 1, zonder koppeling naar een logistiek/administratief pakket. Dat kon beter vonden zij. Vicus biedt een betrouwbare en veilige koppeling waarbij rekening is gehouden met ontkoppeling van de webwinkel en de administratie. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring met het ontwikkelen van webshops binnen het Magento 2 platform.

Totaaloplossing

Met de door Vicus ontwikkelde VOSBA e-solutions middleware zorgt Vicus ervoor dat deze Magento2 webshop echt geïntegreerd is met de King-software. CampingPassie ervaart daarmee het gemak van een totaaloplossing.

Als basis voor de webshop voor Camper Passie installeert Vicus de Magento 2 community editie. Vervolgens installeerde we alle relevante Magento modules, installeerde en configureerde de koppeling en voorzagen het geheel van een responsieve en adaptieve template. Daarna werken we gezamenlijk aan het optimaliseren en stroomlijnen van het proces.

Later is de SEO Ultimate suite geïmplementeerd. Met deze suite worden veel SEO verbeteringen aan Magento toegevoegd. Het grote voordeel hiervan is dat de site nog beter vindbaar is in zoekmachines.

Resultaat door samenwerken

Na afloop van dit project in samenwerking met Vicus en King-dealer Van Zutphen Automatisering een Magento 2 webshop (www.camperpassie.nl) gekoppeld aan King-software waarop haar klanten kunnen bestellen.

De samenwerking tussen King en Vicus heeft geresulteerd in een webshop die past bij de ambities van een bedrijf als Camperpassie. Deze aan King gekoppelde Magento 2 webshop is goed vindbaar voor klanten en zij kunnen eenvoudig bestellen.

Daarnaast geeft de koppeling een aantal voordelen. Debiteuren, artikelen en voorraad automatisch vanuit King in de shop bijgewerkt. Andersom werkt het ook. Webshoporders worden vanuit de webshop automatisch in King bijgewerkt.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.