Dienstverlening van Vicus

wij doen wat je zelf niet wilt of kunt doen

Onze diensten omvatten alles wat je nodig hebt om jouw marketing-, verkoop-, lever- en klantenservice optimaal in te richten. Profiteer van onze 21 jaar ervaring met de implementatie van best-of-breed crm- en e-commerce software en bijhorende processen.

ALS JIJ JE MARKETING, VERKOOP OF SERVICE WILT VERBETEREN DOE DAN NET ALS

en nog 581 andere organisaties

Wij helpen je!

We zijn er trots op dat we boeiende, digitale oplossingen leveren om jouw bedrijfsproces te verbeteren. Onze winnende oplossingen en ervaringen helpen veel van onze klanten om op de best mogelijke manier met hun klanten om te gaan.

Jij kent je business, wij nemen 841 projecten ervaring met ons mee. Samen verkennen we de opties en komen tot een optimaal plan en optimale route.

software en modules installeren

We downloaden de software en modules voor je, instelleren deze en zorgen voor de juiste configuratie en instellingen.

vormgeving aanpassen en implementeren

Of je nu een pakkende vormgeving wilt voor je webshop of  je crm-systeem, klantportaal, e-mails, offertes, pakbonnen, facturen of andere pdf-documenten. Wij zorgen zowel voor het ontwerp als voor de implementatie daarvan.

maatwerk bouwen voor als het net even anders of beter moet

Als de standaard werking van de software niet 100% aansluit op jouw beoogde proces dan passen we de software voor je aan. Dat doen we zo veel als mogelijk op een manier waarbij het upgraden van de software niet wordt geblokkeerd.

zodat integraal samenwerkende systemen ontstaan. Dat deden wij inmiddels voor 157 klanten. In 2006 ontwikkelde wij de VOSBA-middleware (ook wel: 'de stekkerdoos').

We hebben er over nagedacht en er een internationale prijs voor gewonnen. We noemen het het JourneyFunnel model. Optimale samenwerking tussen marketing en verkoop.

gegevens importeren, exporteren en verrijken

Importeren lijkt vaak zo eenvoudig. Totdat blijkt dat niet elk importbestand gelijk is. Code pages, syntax, verschil in coderingen en betekenis. Vicus kent het allemaal. Wij zorgen dat je gegevens goed in je nieuwe systeem komen.

processen en systemen documenteren

Vaak een sluitpost, maar eigenlijk altijd noodzakelijk. Hoe kun je een proces verbeteren als het niet vast ligt? we helpen je graag met het opstellen van werkdocumenten en instructies. Soms is een tekening voldoende.

testen of wil je dat liever zelf doen?

Testen is van groot belang. Je wilt niet dat jouw klanten geconfronteerd worden met deze fouten. Testen kost al snel 25% van het projectbudget.  Wil je zelf testen of laat je het deels door ons doen?

live zetten van je systeem, dat is immers meer dan alleen een knopje

Wil je weten hoe je de software snel en makkelijk kunt gebruiken? dan geven we je graag een gerichte training. Je leert dan de knopjes efficiënt te bedienen.

Preventief onderhoud, upgrades, updates, aanpassing en finetuning in configuratie en code. Kleine storingen en bugs verhelpen. De servicedesk van Vicus doet het voor je.

Combineer een workshop of training met andere projectactiviteiten bij jou op kantoor.

content maken en verbeteren

Wil je weten hoe je de software snel en makkelijk kunt gebruiken? dan geven we je graag een gerichte training. Je leert dan de knopjes efficiënt te bedienen.

Van zoekmachine optimalisatie (seo), zoekmachine adverteren (sea)  tot conversie ratio verbetering (sro). Alles voor een zo hoog mogelijk rendement.

Betere kwalificatie en profilering van je leads, prospects en klanten met de WebVisitAnalyser van Vicus.

Daarom focussen wij op hosting met 24x7 beschikbaarheid. Standaard met een hoge SLA. Of je nu premium hosting kwaliteit wilt of low budget; we vinden altijd een oplossing voor jouw situatie.

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen