Gebr. Bodegraven B.V. kan Magento 1 webshop blijven gebruiken

Vicus biedt Gebr. Bodegraven B.V. ondersteuning bij hun Magento 1 webshop.

Ondersteunen Magento 1

Dit familiebedrijf specialiseert zich in verbindingen voor de bouw. Ze bieden hun uitgebreide assortiment aan in hun webshop. Deze draait binnen de Magento 1 omgeving. Door aflopende ondersteuning op zowel Magento 1 als andere onderdelen binnen de webshop van Gebr. Bodegraven B.V. was het tijd om actie te ondernemen. In overleg met Vicus zijn diverse scenario`s besproken en heeft Gebr. Bodegraven B.V. het scenario gekozen wat het beste bij haar past.

Vicus neemt beheer over

Na overleg met Gebr. Bodegraven B.V. heeft Vicus een plan van aanpak gemaakt. Allereerst is er een proefmigratie gedaan naar de omgeving van Vicus. Deze is vervolgens getest. Toen dit allemaal akkoord was is de definitieve migratie uitgevoerd door ons. De site kon live en het beheer is nu in handen van Vicus.

Veilige Magento 1 omgeving

Door gebruik te maken van het Servicedesk Magento 1 pluspakket kan Gebr. Bodegraven B.V. de omgeving veilig blijven gebruiken. Vicus blijft Magento 1 ondersteunen tot het niet meer verantwoord is om te doen. Het is een goed alternatief als overstappen naar Magento 2 nog niet gewenst is.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.