Dexteritas B.V. kiest Vtiger als fonds beheer systeem

Vicus heeft Dexteritas B.V. mogen ondersteunen bij het implementeren van Vtiger CRM als o.a. beheer systeem voor hun fondsen.

Ondersteunen

Dexteritas B.V. was op zoek naar een nieuw systeem om hun online activiteiten te ondersteunen. Daarnaast moest het ook kunnen fungeren als een beheersysteem voor fondsen. De keuze viel uiteindelijk op Vtiger. Vicus heeft deze implementatie mogen uitvoeren voor Dexteritas B.V.

Geld als product

Voor Dexteritas B.V. hebben wij Vtiger CRM geïmplementeerd. Vicus heeft Vtiger CRM zo ingezet dat het ook werkt als systeem om de fondsen te beheren. Dit houdt in dat valuta wordt gezien als voorraad in het back-end systeem. Ook is er besproken of er informatie wordt opgeslagen die bijzondere beveiliging behoeft.

Vicus heeft ook extra modules geïnstalleerd zoals een relatie module en een flexibele funnel chart. Hiermee kan je aparte funnels op het dashboard zetten en bekijken. Heel specifiek voor Dexteritas is de mogelijkheid om twee verschillende funnels in te richten. Ieder met hun eigen statussen en flow.

  • Funnel voor het werven van geldverstrekkers
  • Funnel voor het werven van geldleners

Een andere toegevoegde module is de relatiemodule. Zo kun je onbeperkt relaties in het systeem zetten. Er is dan een overzicht van alle investeerders, klanten en adviseurs.

Overzicht

Dexteritas B.V. kan nu werken met CRM systeem wat ingericht is op hun specifieke wensen. Met de aanvullende modules kunnen zij direct alle informatie filteren die zij nodig hebben.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.