Magento en CRM E-Commerce Specialist

Dexteritas B.V. kiest Vtiger als fonds beheer systeem

Dexteritas B.V. is overgestapt en heeft vtiger gekozen als een fonds beheer systeem om hun investeerders en online activiteiten te ondersteunen.

Vicus heeft geholpen om vtiger te integreren en in te zetten als een fonds beheer systeem. Dat houd in dat je valuta als voorraad gaat zien in het back-end systeem.

Vicus heeft extra modules geïnstalleerd, zoals een flexibele funnel chart, hiermee kan je aparte funnels op het dashboard zetten en bekijken. Heel specifiek voor Dexteritas is de mogelijkheid om twee verschillende funnels in te richten. Ieder met hun eigen statussen en flow.

  • Funnel voor het werven van geldverstrekkers
  • Funnel voor het werven van geldleners

Er is ook een relatie module ingebouwd die nodig is om onbeperkt relaties in het systeem te zetten zodat er een overzicht is van alle investeerders, klanten, adviseurs en beïnvloeders.

Er is ook een relatie module ingebouwd die nodig is om onbeperkt relaties in het systeem te zetten zodat er een overzicht is van alle investeerders en klanten.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.