Ondersteuning voor de Magento 1 webshop Aheco African Food met koppeling Mamut

Vicus verzorgt de continuïteit, ondersteuning en verdere ontwikkeling van de Magento 1 webshop voor Aheco.

Het beheren van een webshop

Aheco is een familiebedrijf met ongeveer 25 medewerkers. Zij zijn importeur gespecialiseerd in Afrikaanse etenswaren en cosmetica. Aheco had haar Magento 1 webshop elders ondergebracht. Deze partner had echter aangegeven te stoppen met het ondersteunen van Magento 1 en Aheco doorverwezen naar Vicus. Wij ondersteunen namelijk nog steeds Magento 1 webshops.

Daarnaast was er al een bestaande koppeling tussen de Magento 1 omgeving en de administratieve software van Mamut. Dit wordt normaliter niet door Vicus ondersteund. In overleg is ook dit onderdeel geworden van de diensten die wij leveren aan Aheco. Wij beschikken over de benodigde algemene vaardigheden om eventuele problemen op te lossen.

Blijvende ondersteuning

Vicus heeft in overleg met Aheco Magento 1 zo ingericht dat zij optimaal hun producten konden verkopen. Een andere partner van Aheco, Square design, heeft de vormgeving voor de website verzorgd. Vicus verzorgt sinds 2019 de continuïteit, ondersteuning en verdere ontwikkeling van de Magento 1 webshop voor Aheco. Vanaf september 2020 hebben wij Aheco gehost op een gespecialiseerd Magento 1 hosting platform.

Om met de tijd mee te gaan verdiept ook Aheco zich in de mogelijkheden. Voor nu is de keuze gemaakt om een Whatsapp functie toe te voegen aan de website. Tijdens een gesprek geeft de marketingmanager aan dat er ook nog meer mogelijk is met cross sell en upsell. Samen met Vicus kan hier in de toekomst naar gekeken worden hoe Aheco dit kan optimaliseren. Vicus heeft voldoende ervaring met dit onderwerp om een goed advies uit te brengen.

Werken op eigen voorwaarden

De webshop van Aheco is bij ons in goede handen. Ze krijgen alle benodigde ondersteuning op hun Magento 1 platform. Voor nu is er geen behoefte om over te stappen naar Magento 2. Vicus blijft dit platform ondersteunen, tot het moment dat dit niet meer veilig gedaan kan worden. Aheco kan voorlopig veilig blijven werken in de vertrouwde omgeving.

Dienst(en)

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.