Magento en CRM E-Commerce Specialist

Magento support hosting en koppeling Mamut voor Aheco African Food

Klantcases in je mailbox?

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen
Vicus verzorgt sinds 2019 de continuïteit, ondersteuning en verdere ontwikkeling van de Magento 1 webshop voor Aheco. Vanaf september 2020 hebben wij Aheco gehost op een gespecialiseerd Magento 1 hosting platform.
Aheco-Webshop-home_scherm

In 2016 heeft Aheco een Magento webshop laten maken en koppelen aan Mamut. de volledige database, facturering en bestelling worden opgeslagen in Mamut en deze informatie moet worden gedeeld met een vervangende webshop. Square Design heeft de vormgeving voor dit project verzorgd.

Het maken van een Magento webshop gaat niet van de ene op de andere dag en daarom worden de technische details voor de planning besproken met de Magento bouwers. Er is een koppeling met de Mamut database gemaakt.

Het is belangrijk dat elk gegeven in Mamut correct is en correct wordt verwerkt en gekoppeld. Dit is niet altijd vanzelfsprekend en werd afgestemd op de behoefte van de klant en daarmee de wensen van de gebruiker (s).

Binnen Magento kan Square Design om onder andere de maandelijkse aanbiedingen te activeren. Zo is er een koppeling gemaakt om de fysieke maandaanbiedingen (flyers) online te plaatsen. De maandelijkse aanbiedingen zijn leesbaar en kunnen zelfs op de tablet worden gedownload.