Vtiger Certified Solution Provider & Cloud Solution Partner

Vtiger CRM is online software die door meer dan 300.000 organisaties wordt gebruikt om hun omzet te verhogen en de bedrijfsprocessen makkelijker te maken.

Vicus is Certified Solution Provider en Cloud Solution Partner voor Nederland, Belgie en Duitsland voor zowel de Vtiger Open Source oplossing als de Vtiger Cloud versie. Vicus integreert Vtiger CRM voor bedrijven om een uitstekende klantervaringen te leveren en barrières tussen marketing, verkoop en sales teams te doorbreken. Vtiger CRM is een gebruikersvriendelijke CRM toepassing. Niettemin kun je aanlopen tegen vragen waar je graag een ervaren Vtiger professional voor wilt raadplegen. Onze Nederlandstalige Vtiger helpdesk helpt je met de inrichting en implementatie van Vtiger. Vtiger CRM heeft alles wat je nodig hebt om de verkoop te verhogen en je sales team te beheren.

We koppelen het Vtiger CRM ook aan Magento, King Software, Microsoft Dynamics, back-office en favoriete marketingtools.

Vtiger CRM is een flexibel systeem en wordt ondersteund door een actieve gemeenschap van ontwikkelaars en partnernetwerken in meer dan 110 landen. Het Vtiger CRM wordt gebruikt in meer dan 300.000 bedrijven wereldwijd, met teams tot 500 medewerkers.