Green XS B.V. stroomlijnt sales met Vtiger CRM

Green XS B.V. gaat aan de slag met Vtiger CRM.

Werkprocessen beter organiseren

Green XS B.V. is een aanbieder van onder andere telecom producten. Om hun processen overzichtelijker te maken en te werken vanuit één systeem hebben zij gekozen voor Vtiger CRM. Modules kunnen worden ingeschakeld en uitgeschakeld wanneer dit nodig is. Er was met name behoefte aan een betere oplossing voor het maken van offertes.

Offerte automatisch samenstellen

Offertes kunnen binnen Vtiger CRM eenvoudig worden samengesteld door middel van de module PDF Maker Pro. Zo kunnen er documenten worden samengesteld uit de gegevens die in Vtiger CRM beschikbaar zijn. Deze module is inclusief een aantal voorbeelden van templates.

Door het volgen van een aantal workshops kunnen de medewerkers goed voorbereid aan de slag. Voor een workshop wordt tijd gereserveerd door Vicus om alles goed voor te bereiden. Na een workshop is er tijd gereserveerd om eventueel zaken anders in te stellen of te verwijderen. Dit gaat in overleg met de klant.

Veilig en efficiënt

Green XS kan nu werken met een CRM wat hen gaat ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Aangezien zij werken met klantgegevens is er ook aandacht besteed aan de beveiliging van die gegevens. De klantgegevens van Green XS zijn goed beveiligd in Vtiger. De module Secure Password stelt eisen aan een wachtwoord en motiveert alle medewerkers deze regelmatig te vernieuwen.

Wanneer nodig kan Green XS B.V. een beroep doen op Vicus. De servicedesk is zowel via mail als telefoon bereikbaar.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.