N&N Partners selecteert Vicus voor Magento - King oplossing

Het nieuwe e-commerceplatform van N&N Partners zal bestaan uit Magento Community Editie die via de door Vicus ontwikkelde VOSBA middleware zal worden aangesloten aan King Bedrijfssoftware. Artikelbestanden van leveranciers zullen via de VOSBA VendorConnector worden ingelezen in de webshop. N&N Partners krijgt hiermee de beschikking over een modern en flexibel e-commerceplatform met moderne features zoals autosuggest, one page checkout en koppelingen met social media.

N&N Partners

N&N is al ruim 13 jaar een begrip in Apeldoorn op het gebied van Printing, Projectinrichting en Kantoorartikelen. Betrokken, origineel en toegankelijk zijn belangrijke speerpunten bij ons. Wij staan voor tevreden klanten, zo is ook ruim 80% van onze klanten al meer dan 5 jaar lid van ons team. Maandelijks bestellen meer dan 200 klanten hun artikelen in onze webshop met ruim 15.000 artikelen, en samen met Vicus bouwen ze nu aan een nieuwe webshop die voldoet aan de laatste wensen en behoeften.

Vicus eBusiness Solutions

Vicus uit Amersfoort is gestart in 2003 als dé expert op het gebied van CRM- en e-commerceoplossingen. Met open source software. Omdat Vicus ervan overtuigd is dat gebruikers met de vrijheid en flexibiliteit van deze open technologie meetbaar het meeste rendement uit hun ICT-systeem halen. Vicus adviseert bij het kiezen van de juiste software, integreert deze met bestaande ICT-systemen en zorgt ervoor dat alle klantgerichte bedrijfsprocessen vlekkeloos verlopen. Als geen ander verbindt Vicus technologie met kennis en ervaring en ondersteunt daarmee het succes van zijn klanten. Vicus werkt met 10 medewerkers en een groot netwerk aan specialisten wereldwijd. Vicus heeft uitgebreide ervaring in de automotive sector, in groothandel en retail in bouwmaterialen, grafimedia, elektronica, drogisterij-artikelen, en werkt voor installatiebedrijven en industrie.


Lees meer over: Grafimedia en kantoorartikelen  ▫  Magento  ▫  Magento aan King  ▫  VOSBA middleware


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Tel 4 en 7 bij elkaar op.