Matthijs Industrial Supplies Magento 2 webshop aan Oculus ERP

Vicus koppelt Magento 2 webshop aan Oculus ERP.

Webshop koppelen aan ERP

De webshop van Matthijs Industrial Supplies had een update naar Magento 2 gehad. De volgende opdracht was het vervangen van de maatwerk koppeling tussen de Magento 2 webshop en Oculus ERP door een koppeling op basis van het VOSBA integratie platform.

VOSBA Koppeling met specifieke configuratie

Er was met de oude Magento 1 webshop al een maatwerk koppeling met Oculus ERP. Vicus heeft de bestaande Oculus koppeling vervangen zodat deze werkt met Magento2. De VOSBA e-solutions middleware zorgt voor een stabiele koppeling.

Vicus heeft al 16 jaar de beste software om je webshop naadloos te koppelen aan je andere bedrijfssoftware zoals je ERP-systeem. In de koppeling synchroniseren onder andere de prijzen, producten en voorraden.

Binnen deze koppeling is ook maatwerk geleverd. Waar normaal afgerekend wordt in een valuta, kan er bij Matthijs Industrial Supplies nu ook betaald worden met punten. Bedrijven die klant zijn bij Matthijs laten hun medewerkers tot een maximaal aantal punten zelfstandig inkopen doen.

Efficiënter werken

Vicus heeft de koppeling ingericht naar wens van onze klant. Matthijs Industrial Supplies bespaart nu veel tijd, zowel bij beheer van het magazijn als artikelinformatie. Er zijn minder handelingen nodig waardoor er minder kans op fouten is.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.